İZSU Gültepe’de çalışmaları tamamlıyor: Son 6 kilometre

İZSU Gültepe’de çalışmaları tamamlıyor: Son 6 kilometre

İZSU, Konak Gültepe Mahallesindeki yağmur suyu kanalı projesinde son geliyor.

MEDYA EGE – İZSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Konak Gültepe Mahallesindeki yağmur suyu kanalı projesinde sona gelindiği duyuruldu.

63 milyon liralık projede, 19 kilometre olan yağmur suyu kanalında 13 kilometre tamamlandı. İZSU sosyal medya hesabından bir video paylaşılarak yapılan çalışmalar anlatıldı.

01042021-12579-2.jpeg

Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Murat Turgay, mahallesinde yapılan çalışmalarla ilgili “Daha önceki dönemlerde sular iner, aşağıda toplanırdı. Bundan sonra artık bu olmayacak. Gültepe bu şekilde anılmayacak” cümleleri ile memnuniyetini dile getirdi.

Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Çetin Güven ise, kış aylarında artık sorun yaşamayacaklarını söyleyerek “Burada yağmur yağdığında kış aylarında bazı sıkıntılarımız vardı. İlgili bölümlerle görüşerek bu yağmur suyu kanallarıyla ilgili çalışmalar da başlamış oldu. Bu çalışmalar başladığından beri rahatız, daha iyiyiz” dedi.

14428-20150528095039-buz1408.jpg

Millet Mahallesi Muhtarı Şener Doğan da konuya ilişkin yaptığı açıklamada söz konusu çalışmalar için İZSU personeline şu ifadelerle teşekkür etti; “11 tane sokağımız ve bir caddemize bu yağmur suyu projesi yapıldı. Halkımız çok memnun, çünkü yağan yağmurlarda öğrencilerimiz okula giderken, insanlar karşı karşıya geçerken büyük bir sıkıntı yaşıyorlardı. Yağan yağmur olduğu gibi kanallardan, ızgaralardan gidiyor. İZSU personeline de ayrıyeten çok çok teşekkür ediyorum. Hiç bizi üzmediler, elinden geleni yaptılar.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.