İZSU memurları yemin ederek göreve başladı

İZSU memurları yemin ederek göreve başladı

Kamuda çalışan sözleşmeli personelin memur kadrolarına geçirilmesini öngören yasa uyarınca, İZSU Genel Müdürlüğü’nde memurluğa geçiş yapan personel için yemin töreni düzenlendi.

İZSU Genel Müdürlüğü’nde görev yapan 201 sözleşmeli personel, 7433 Sayılı Kanun çerçevesinde asil memur kadrolarına atandı. 15 Mart 2023 tarihi itibariyle yeni görevlerine başlayan personel için düzenlenen törende, yeni memurlar Türk Bayrağı eşliğinde yemin etti.

7.jpeg

Yemin törenine İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, Genel Müdür Yardımcıları ve İZSU bürokratları katılım gösterdi.

1-1.jpeg

“DEVLETİNİ SEVEN, GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR”

Tören öncesinde konuşan İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, konuşmasına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in selam ve sevgilerini ileterek başladı. Memurluğa geçiş yapan tüm çalışanlara hayırlı olsun temennisinde bulunan Köseoğlu, “Bugün böyle bir törende aranızda olmaktan çok gurur duyuyorum. Yasanın bize verdiği yetkiye dayanarak 2014 yılından bugüne kadar sözleşmeli çalışan tüm arkadaşlarımızın memur kadrolarına atamalarını gerçekleştirdik. Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Devlete liyakattir, bağlılıktır, Cumhuriyet’in değerlerine, insan haklarına, bayrağa sahip çıkmaktır. Kamu hizmetlerini en doğru şekilde yerine getirmektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; devletini seven görevini en iyi yapandır. Diğer bütün arkadaşlarımız gibi sizlerin de bugüne kadar yaptığınız çalışmaları, devlet memuru olmanın verdiği sorumlulukla daha iyi yapacağınıza inanıyorum. Daha güzel şeyler yapacağımıza, Türkiye’de hatta dünyada İZSU’nun bu amblemini teknik çözümler ve yaptığımız hizmetler anlamında zirveye çıkaracağımızdan hiç şüphem yok. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

8.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.