İZSU, personel eğitim çalışmalarını sürdürüyor!

İZSU, personel eğitim çalışmalarını sürdürüyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, personeline yönelik düzenlediği hizmet içi eğitim programlarına devam ediyor. Yapım işleri ihalelerinde görev alan personele yönelik ‘Yapım İşleri Sözleşme ve Hakediş Uygulamaları’ eğitimi düzenlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU, kurum personelinin bilgi, beceri, performans ve motivasyonunu artırmaya yönelik hizmet içi eğitimlere devam ediyor. 177 personelin katılımıyla gerçekleşen ‘Yapım İşleri Sözleşme ve Hakediş Uygulamaları’ eğitiminde, mevzuatta yapılan değişiklikler ele alındı.

08122022-11364-3.jpeg

Mustafa Necati Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eğitim seminerine Sayıştay Emekli Uzman Denetçisi Kamu İhale Kurulu E. Üyesi Yaşar Gök konuşmacı olarak katıldı. İhale ve sözleşme uygulama süreci hakkınca bilgi veren Yaşar Gök, “Kamu ihale mevzuatı çok karmaşık bir mevzuattır. Bu sürece katılan arkadaşlarımızın da bilgilerini sürekli güncellemesi gerekiyor. Yapım işleri teknik bir mahiyet gerektirdiği için çalışan arkadaşlarımızın özellikle yapım sözleşmelerinin uygulanması, ödeme ve hakediş işlem süreçlerinde uyuşmazlıkları çözme yetisini güçlendirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

08122022-11364-1.jpeg

Eğitim kapsamında İZSU personeline, sözleşme türleri ve uygulaması, iş süresi, süre uzatımı, gecikme cezası, geçici ve kesin hakediş raporları gibi ana başlıklar üzerinden bilgilendirmeler yapıldı.

08122022-11364-0.jpeg

İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, ülkemizin önde gelen uzmanlarından Sayın Yaşar Gök’e desteklerinden ötürü teşekkür ederek plaket takdimi yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.