İZSU personeli kulakların pasını silecek

İZSU personeli kulakların pasını silecek

İZSU Genel Müdürlüğü Türk Halk Müziği Topluluğu, Mustafa Necati Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konser için hummalı bir çalışma yürütüyor. İZSU’nun çeşitli birimlerinde görev yapan 36 personel, bu kez sahneye çıkarak kulakların pasını silecek.

Müzik yolculuğuna dokuz yıl önce başlayan İZSU Genel Müdürlüğü Türk Halk Müziği Topluluğu, 19 Ocak’ta gerçekleştirilecek konser için yoğun bir çalışma yürütüyor. Farklı birimlerde görev yapan 36 İZSU personeli, konser öncesi son provalarını yapmaya başladı. Koro Şefi Coşkun Gönültaş, tüm İzmirlileri Mustafa Necati Kültür Merkezi’nde düzenleyecekleri konsere davet etti.

7.jpeg

İŞ STRESİNİ MÜZİKLE ATIYORLAR

Provaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Koro Şefi Coşkun Gönültaş, “İZSU Genel Müdürlüğü Türk Halk Müziği Topluluğu olarak 9 yıldır çeşitli konserler veriyoruz. 19 Ocak’ta bir konserimiz var, onun çalışmalarına devam ediyoruz. Koromuz, saz ekibi ve halk oyunu ekipleri ile beraber sahneye çıkacak ve konserimiz halka açık olacak. Müziğin birleştirici bir gücü olduğuna inanıyoruz. Provalar, tüm birimlerden korist arkadaşlarımız için çok keyifli geçiyor. Birkaç saatliğine de olsa streslerini müzikle atıyorlar” dedi.

6.jpeg

“SAHALARDAN SAHNELERE ÇIKTIK”

Aylardır konser için hazırlandıklarını ifade eden İZSU Su ve Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı Yatırım Projeleri İzleme ve Koordinasyon Birim Amiri Cemile Demir, “Provalarımız son derece keyifli geçiyor. Sahalardan sahnelere geçtiğimiz bir süreci yaşıyoruz. Bütün arkadaşlarımız özveri ile provalara katılıyor. Mesai saatinden sonra hepimiz geliyoruz. Belli bir saate kadar İzmir Büyükşehir Belediyemizin bize tahsis ettiği salonda çalışmalarımızı yürütüyoruz” diye konuştu.

İZSU Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı Merkez Atıksu Pompa Şube Müdürlüğü Şoförü Erkan Bulut ise “19 Ocak tarihi bizim için çok önemli. Çok kıymet verdik, çok emek verdik. Gün içerisindeki yorgunluğumuzu ve stresimizi burada attık, çok keyifli vakit geçirdik. Çok büyük bir heyecanla konser tarihimizi bekliyoruz” dedi.

7 yıldır koroda görev aldığını söyleyen İZSU Abone İşleri Dairesi Başkanlığı Gediz Abone Şube Müdürü Ayla Hacet de duygularını şöyle dile getirdi: “Stresli iş ortamını, türkülerin iyileştirici özelliği ile atmış oluyoruz. Bize imkan tanıyan kurumumuz yöneticilerine de teşekkür ediyoruz. Çok heyecanlıyız. O heyecanı konserde daha çok hissedeceğiz. Amatör ruh ve kurum aidiyeti ile güzel bir çalışma yapmak istiyoruz. Kurumumuzun değişik birimlerinden birçok arkadaşımızla burada tanıştık. Bu sosyal aktivite de bizi çok motive ediyor.”

İZMİRLİLERE DAVET

İZSU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Evrak Kayıt ve Kontrol Şefi Erdal Karaca, “Provalarımız çok güzel geçiyor. Coşkun Hoca’mızla beraber çok güzel türküler öğreniyoruz. Birikimlerimize katkı yapıyoruz. Burada aile ortamı var, hep beraber kaynaşıyoruz. İyi günümüzde, kötü günümüzde stresimizi atıyoruz. 19 Ocak’ta bütün İzmir halkımızı konserimize bekliyoruz.” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.