İZSU standı fuarda ziyaretçilerini ağırlıyor

İZSU standı fuarda ziyaretçilerini ağırlıyor

İZSU Genel Müdürlüğü, 250 metrekarelik sergi alanıyla yer aldığı fuarda; İZSU Çocuk, Yaşayan Körfez, Yenilenebilir Enerji ve İzmir’de Su Musluktan İçilir stantlarıyla fuar ziyaretçilerini ağırlıyor.

Türkiye’nin en köklü fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı, 1 Eylül Cuma günü 92. kez kapılarını açtı. İZSU Genel Müdürlüğü, Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp Lozan Kapısı’na kadar yapılan geleneksel kortej yürüyüşüyle başlayan fuarda, bu yıl daha büyük bir stantla yer alıyor.

Vatandaşın İZSU ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabildiği Halkla İlişkiler Masasına ek olarak, İZSU Çocuk, Yaşayan Körfez, Yenilenebilir Enerji ve İzmir’de Su Musluktan İçilir olmak üzere dört ayrı stant fuar ziyaretçilerini ağırlıyor.

image3.jpeg

İZSU ÇOCUK EĞLENCELİ ATÖLYELERLE ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Geçen yıl çok beğenilen ve bu yıl kapsamı genişletilen İZSU Çocuk Köşesi’ne çocukların ve ailelerin yoğun ilgisi sürüyor. İZSU çocuk standında, gelecek nesillerde su tasarrufu ve çevre bilinci yaratmak amacıyla düzenlenen atölye ve etkinliklerle çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor.

image5.jpeg

İZMİR İÇİN HAYATA GEÇİRİLEN PROJELER VATANDAŞLARA TANITILIYOR

Yaşayan Körfez programı kapsamında yer alan Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi 4. Faz Projesi, Körfez Dip Tarama, Çilazmak Dalyanı Restorasyon Projesi gibi birçok yatırımın tanıtıldığı stantta, koku sorunuyla mücadelede yüzde 90 oranında başarılı olan İZSU çalışmaları da anlatılıyor. Körfez çalışmalarının yanı sıra, İZSU’nun ödüllü yenilenebilir enerji projeleri için tasarlanan modellemeler sergilenerek vatandaşların ilgisine sunuluyor.

image1.jpeg

“İzmir’de Su Musluktan İçilir” sloganının ön plana çıkarıldığı diğer İZSU standında ise sağlıklı ve kaliteli içme suyuna ilişkin yürütülen faaliyetler ve analiz sonuçları paylaşılarak, tüm fuar ziyaretçilerine su tadımı yapma imkanı veriliyor.

İZSU standı, 10 Eylül tarihine kadar devam eden fuar boyunca ziyaretçilerini bekliyor.

image4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.