İZSU yetkilileri, Edirne Belediyesi heyeti ile bir araya geldi

İZSU yetkilileri, Edirne Belediyesi heyeti ile bir araya geldi

İZSU Genel Müdürlüğü, Türkiye’de suyun geleceği için paydaş kurumlarla temaslarına devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Edirne Belediyesi arasında imzalanan su kardeşliği protokolü çerçevesinde, Edirne Belediyesi heyeti İZSU Genel Müdürlüğü heyetiyle bir araya geldi. Su verimliliği temasıyla gerçekleşen toplantıya Edirne Belediyesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü de katıldı. Toplantının ilk oturumu İZSU Genel Müdürlüğü yerleşkesinde; ikinci oturumu ise DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

3.jpeg

Toplantının ilk oturumunda, İZSU’nun, suyun verimli kullanılması ve kayıp-kaçakların önlenmesine yönelik yürüttüğü faaliyetlere dair bilgi paylaşımı yapıldı. Toplantının ardından İZSU bünyesindeki SCADA Müdürlüğü de ziyaret edildi.

2.jpeg

Küçük Menderes Havzası’nı konu alan ikinci oturumda ise İZSU’nun bölgede yürüttüğü su kayıpları çalışmalarıyla beraber su verimliliği seferberliği kapsamında Küçük Menderes Havzası’nda atılan adımlar paylaşıldı. Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu’na iletilmesi önerilen hususlar için gelecek toplantı tarihi ve gündeminin görüşülmesi ve karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.