İZSU yöneticilerine 'Liderlik ve Yöneticilik' eğitimi

İZSU yöneticilerine 'Liderlik ve Yöneticilik' eğitimi

İZSU Genel Müdürlüğü’nün yönetim kadrosuna yönelik “Liderlik ve Yöneticilik” eğitimi düzenlendi.

İZSU Genel Müdürlüğü’nün yönetici kadrosunun katılım sağladığı ‘Liderlik ve Yöneticilik’ eğitimi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Girişimcilik Merkezi'nde gerçekleşti. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından 2023 Yılı Eğitim Planı kapsamında düzenlenen eğitimde İZSU’nun teknoloji, dijitalleşme ve yapay zeka konularında gösterdiği gelişim interaktif bir şekilde irdelendi.

3-001.jpeg

Hayat boyu öğrenme, teknoloji ile uyum, yetkinlik, dijitalleşme ve yapay zeka gibi konularda, interaktif bir eğitim sunan Yönetim Danışmanı Hüseyin Yiğit; sürekli gelişen teknolojiler, değişim hızı ve rekabetin artması gibi nedenlerle kendini ve ekibini iyi tanıyan, ekip ve iş yönetiminde yüksek performans gösterebilen, başarılı sonuçlara odaklanan, yönetimsel kararlarda etkin ve başarılı bir yönetim sürecinin inceliklerine değindi.

9.jpeg

Eğitim sırasında İZSU'nun çalışma prensibinde teknolojinin yoğun olarak kullanıldığını vurgulayan İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, teknolojiyle entegre olarak dijitalleşme yolunda pek çok yeni projeye imza atıldığının da altını çizdi. Köseoğlu, "Su ve kanalizasyon hizmetlerinde liderlik yapmanın yanı sıra, personelimizin sürekli olarak kendini geliştirmesini ve en iyi uygulamalarla tanışmasını önemsiyoruz. Bugün burada aldığımız eğitimle hem bireysel hem de kurumsal düzeyde yetkinliklerimizi artırarak, daha etkin ve sürdürülebilir hizmetler sunma yolunda adımlar atmış olacağız. Unutmayalım ki, bilgi paylaştıkça çoğalır. Hep birlikte daha aydınlık bir geleceğe adım atmaya devam edelim." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.