İZSU'dan açıklama: Gerekli cezai işlemler yapılacaktır

İZSU'dan açıklama: Gerekli cezai işlemler yapılacaktır

İZSU tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentte meydana gelen yağış sonrası Karabağlar'da tüm önlemlerin alındığı duyuruldu.

Bugün kent genelinde meydana gelen yağış sonrası Karabağlar'da bazı bölgelerde su taşkınları yaşandı. İZSU konuya ilişkin bir açıklama yayınlayarak, su taşkınlarına tıkanan yağmursuyu ızgaralarının neden olduğu ve tıkanmaya sebebiyet verenlere cezai işlem başlatılacağını duyurdu.

İZSU konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada ekiplerin bölgeye sevk edildiğini ve yapılan incelemelerde taşkın yaşanan noktalarda daha önce yapılan doğalgaz altyapı çalışması sırasında yağmursuyu ızgaralarının tıkandığının tespit edildiği belirtildi.

izsu-abonelik-islemleri-artik-e-devletten-yapilabiliyor.webp

Açıklamada "Ani yağışların vatandaşlarımızın yaşamını olumsuz etkilememesi için yağmur suyu ızgaralarından suyun akışının sağlaması büyük önem arz etmekte, bu duruma engel teşkil eden ve olumsuz durumlar yaşanmasına sebebiyet veren işlemler ve kurumlar ilgili cezai işlemlerin uygulanması için gerekli takip, kurumumuz tarafından başlatılmıştır" denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.