İZSU’dan Çeşme’deki vatandaşlara su tasarrufu çağrısı

İZSU’dan Çeşme’deki vatandaşlara su tasarrufu çağrısı

Kutluaktaş Barajı pompa istasyonunda oluşan bir arıza sebebiyle tesisin su bastığını ve pompaların devre dışı kaldığını duyuran İZSU Genel Müdürlüğü, Çeşme'de bulunan vatandaşlara su tasarrufu uyarısında bulundu.

Çeşme'ye içme suyunun sağlandığı Kutluaktaş Barajı pompa istasyonunda arıza meydana geldi. Oluşan arıza nedeniyle İZSU tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çeşme ilçemize içme suyu sağlayan Kutluaktaş Barajı Pompa istasyonunda oluşan arıza nedeniyle tesisi su basmış ve pompalar devre dışı kalmıştır. Ekibimiz bölgede sabaha kadar mesai yaparak yedek pompaları devreye almış ve şebekeye bu sabah saat 07.00 itibariyle su verilmeye başlanmıştır.

Ancak boşalan depolar ile şebeke hatlarının tamamen dolması ve basıncın artması zaman alacaktır. Alt kesimlerde yaşayan vatandaşlarımız su almaya başlamış ve diğer bölgelere de en kısa süre içerisinde su aktarımı sağlanacaktır.

Suyun eşit aktarımı ve tüm vatandaşlarımızın kısa sürede su alabilmeleri için su verilen vatandaşlarımızın suyu tasarruflu kullanmalarını önemle rica ederiz."

unnamed-2.jpg

unnamed-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum