İZSU'dan Dikili iddialarına yanıt

İZSU'dan Dikili iddialarına yanıt

Dikili Denizköy Mahallesi’nde uzun süreli su kesintileri olduğu iddiası üzerine İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu bölgeye ziyarette bulundu. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Köseoğlu, İZSU’nun atacağı adımlarla ilgili vatandaşa bilgi

Dikili Denizköy Mahallesi’nde uzun süreli su kesintileri olduğu yönünde asılsız haberlerin çıkması üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü heyeti konuyu yerinde inceledi. İZSU yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, nüfusun arttığı dönemlerde aşırı su kullanımından ötürü içme suyu şebekesinin basıncının düştüğü ve buna bağlı olarak yüksek kesimlerde kısa süreli su kesintileri olduğu söylendi.

3.jpeg

İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu Denizköy Mahallesi sakinlerini bizzat ziyaret ederek, vatandaşın konuyla ilgili talep ve önerilerini dinledi. Bölgede yaşam kalitesinin düşmemesi ve mağduriyet yaşanmaması için İZSU ekipleri çalışma başlattı. Su kesintilerinin önüne geçecek çalışma kapsamında, bölgedeki içme suyu deposuna su takviyesi yapılıyor. Sokaklardaki vana sistemleri aracılığıyla dağıtımı yapılacak su, bu sayede bölgenin her yerine eşit seviyede ulaşacak.

2-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum