İZSU'dan muhtarlarla iş birliği: Sorunlar hızla çözülüyor

İZSU'dan muhtarlarla iş birliği: Sorunlar hızla çözülüyor

İZSU Muhtarlar Masası, kentin dört bir yanında görev yapan muhtarlarla birebir iletişim kuruyor. Muhtarların mahalleleriyle ilgili herhangi bir olumsuzlukta direkt ulaştığı İZSU ekipleri, sorunlara hızlı ve yerinde çözümler üretiyor.

İzmir’in bin 293 mahalle muhtarı, İZSU Muhtarlar Masası sayesinde sorunlarına çözüm buluyor. Telefonla ve yüz yüze İZSU Halkla İlişkiler ekibine direkt ulaşabilen muhtarlar, çözüm odaklı anlayıştan memnuniyet duyuyor.

KOORDİNASYON GRUPLARI KURULUYOR

Muhtarlarla kurdukları iletişimi anlatan İZSU Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Muhtarlar Masası Amiri Mehmet Şerif Kurt, İZSU Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Muhtarlar Masası olarak İzmir’deki bin 293 mahalle muhtarını yerinde ziyaret ederek sorunlarına yerinde çözümler üretildiğini söyledi. Muhtarların belirli periyotlarla düzenli olarak ziyaret edildiğini ifade eden Kurt, sürekli irtibat halinde kalmak için koordinasyon grupları kurulduğunu böylelikle daha sağlıklı bir iletişim akışının olduğunu ifade etti.

whatsapp-image-2024-01-12-at-16-08-51.jpeg

“EN KOLAY ULAŞTIĞIMIZ MERCİ”

Konak Mahalle Muhtarı Tamer Yıldırım, “İZSU Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Muhtarlar Masası, en kolay ulaştığımız merci. Tarihi bir alandayız, yaşı itibariyle yaşanan arızalar ve bunlardan kaynaklı sıkıntılarımız oluyor. Tabii bunu öncelikle İZSU Halkla İlişkiler ekibindeki arkadaşlarımıza iletiyoruz. Bunun karşılığını da ivedilikle alıyoruz.” diye konuştu.

Muhtarlık görevinde ilk döneminde olan Karabağlar Devrim Mahallesi Muhtarı Neşe Kahraman da “Arkadaşlarımız belli aralıklarla gelip sorunlarımızı yüz yüze dinliyorlar. Sıkıntılarımız olduğu zaman 7/24 arkadaşlara ulaşabiliyorum. Aradığım anda hemen müdahale ediyorlar. “ dedi.

“YAĞMURUN KEYFİNİ ÇIKARIYORUZ”

İZSU ekiplerinin düzenli olarak kendilerini ziyaret ettiğini ve mahallede sorun yaşadıklarında telefon üzerinden ekiplere rahatlıkla ulaşabildiklerini ifade eden Karabağlar Selvili Mahallesi Muhtarı Yücel Yıldız, “Aşırı yağışlarda yaşanan taşkınlar, bizim hayatımızı olumsuz etkiliyordu. Bu sorunların hepsinden bu dönemde kurtulduk. Şimdi yağmur yağdığı zaman tabiri caizse çayımızı demliyoruz, yağmurun keyfini çıkarıyoruz.” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-01-12-at-16-08-51-3.jpeg

“AĞABEY-KARDEŞ GİBİ OLDUK”

Çiğli Maltepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Arslan ise “İZSU ekipleri, ne zaman telefon açsak sorunlarımızı çözüme kavuşturuyor. Ağabey-kardeş gibi olduk. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Daha önce yağmurlardan kaynaklı bazı sorunlarımız vardı. Ekibe bildirimi yaptıktan sonra olaya el koydular. Yağmur yağdığında artık Maltepe’de sorun yaşamıyoruz. Mahalle sakinleri de çok memnun. Yağmurun keyfini çıkarıyorlar” ifadelerini kullandı.

Çiğli Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Hıdır Işık, Halkla İlişkiler ekibine kolaylıkla ulaşabildiklerini dile getirerek bölgedeki yağmur suyu kanalı ve derelerle ilgili ciddi sorunların çözüme kavuşturulduğunu söyledi. Mahallede daha önce yağmur suyu kanallarının olmadığını ve Harmandalı Deresi’nden çöp sularının aktığını ifade eden Işık, tüm sorunların İZSU tarafından çözüme kavuşturulduğunu belirtti.

Buca Yeşilbağlar mahallesindeki vatandaşların bölgedeki çalışmalardan memnuniyet duyduğunu söyleyen Muhtar İlhami Çetin, bu memnuniyetin İZSU’nun başarılı çalışmalarından kaynaklandığının altını çizdi.

“VATANDAŞTAN ŞİKAYET YOK”

Buca İzkent Mahallesi Muhtarı Ahmet Topaloğlu ise, “İZSU ile ilgili hiçbir problem yaşamıyoruz. 1318 Sokak’ta kanal akışı ile ilgili sıkıntı yaşanıyordu, ekiplere bildirdiğimizde sorun hemen giderildi. Ne sıkıntımız varsa çözerler. İZSU’yla ilgili vatandaşlarımızdan da hiçbir şikayet almıyoruz.” dedi.

whatsapp-image-2024-01-16-at-11-06-59-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.