İZSU’dan vatandaşlara ‘Endeks Bildirimi’ hizmeti

İZSU’dan vatandaşlara ‘Endeks Bildirimi’ hizmeti

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kurumsal hizmet kapasitesini artırarak vatandaşların hayatını kolaylaştıracak uygulamaları geliştirmeyi sürdürüyor.

İZSU, abonelik işlemlerinin online olarak yapılmasını sağlayan e-Devlet, e- Randevu, SMS Bilgilendirme Servisi gibi uygulamalara bir yenisini daha ekledi. Yeni devreye alınan uygulama sayesinde, su faturası okunma sırasında sayaç yeri kapalı olan aboneler, son endeks bilgilerini hizmet birimlerine gelmeden bildirebiliyor.

30 günlük periyodik okuma işlemleri sırasında sayaç yeri kilitli ya da okumaya müsait olmayan aboneler, fatura tarihinden itibaren 4 gün içerisinde www.izsu.gov.tr adresine girerek endeks bildiriminde bulunabiliyor. Online İşlemler sekmesinin altında bulunan ‘Endeks Bildirimi’ bölümünden sayaç üzeri endeks ve sayaç seri numarasının net görüldüğü fotoğrafı sisteme yükleyerek endeks bildiriminde bulunan abonelerin faturaları 2 gün içerisinde SMS yoluyla kendilerine ulaştırılıyor.

Aboneler, İZSU Genel Müdürlüğü'ne bağlı tahsilat şubeleri, www.izsu.gov.tr adresi Online İşlemler Fatura Ödeme menüsünden, PTT ve anlaşmalı bankalardan fatura ödemelerini yapabiliyor.

25112022-12731-0.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum