İZSU'ya seslerini duyuramayınca ilan verdiler

İZSU'ya seslerini duyuramayınca ilan verdiler

Seferihisar’da yaşayan Ekin Apartmanı sakinleri, İZSU’ya seslerini duyuramayınca farklı bir yol izledi.

Yerel bir gazeteye ilan vererek İZSU’ya tepkilerini dile getiren apartman sakinleri ilçede günün konusu oldu.

İki buçuk ay önce bodrum katından temiz su sızıntısının asansör boşluğuna dolduğunu gören apartman sakinleri durumu İZSU’ya bildirdiler. Aylarca geçmesine rağmen sayısız şikayete kulak tıkayan İZSU yetkilileri su kaçağına kayıtsız kalınca apartman sakinleri durumu kamuoyuyla paylaşmak için gazeteye ilan verdi.
 
Ekin Apartmanı yöneticisi Ayhan Urhan, “Günlerdir yetkililere ulaşmak için çaba sarf ediyoruz. Çok şey istemiyoruz… Bizim vergilerimizle finanse olan bir kurumun bizim oylarımızla daha iyi hizmet verme iddiasıyla seçilen yöneticilerinden sorunumuzu çözmelerini istiyoruz” dedi.
 
İşte o ilan:

Ekin Apartmanı’ndan İZSU’ya açık çağrı

Biz 71 sokakta oturan Ekin Apartmanı sakinleriyiz. Yaklaşık 2.5 ay önce binamızın zemininden asansör boşluğuna dolan suyun temiz su kaçağı olduğunu tespit ettik. Can güvenliğimiz için asansörün yetkili servisi asansörü devre dışı bıraktı ve durumu İZSU’ya bildirdik.
 
2.5 ay boyunca defalarca İZSU’ya başvurmamıza rağmen hiçbir ilgili sorunumuzla ilgilenmedi. Son 1 ay boyunca ise İZSU tüzel kişiliğini Seferihisar’da temsil eden neredeyse herkese durumumuzu anlattık, yine bizle ilgilenen olmadı.
 
Çok şey istemiyoruz… Bizim vergilerimizle finanse olan bir kurumun bizim oylarımızla daha iyi hizmet verme iddiasıyla seçilen yöneticilerinden sorunumuzu çözmelerini istiyoruz. Bu kurumun en temel görevi olan hatlarındaki su kaçağını önlemelerini, binamızın zarar görmemesini istiyoruz.

Binamızda, asansörde oluşabilecek hertürlü aşınma, arızalanma için haklarımız saklıdır.
 
Oluşabilecek kayıplar için hakkımızı mahkeme yoluyla arayacağımızı İZSU’ya buradan bildiriyoruz.

Sorunumuzun çözülmesi için son çare olarak yerel gazeteye ilan vererek içinde bulunduğumuz çaresiz durumu kamuoyuyla paylaşmak istedik.

Saygılarımızla
Yönetim Kurulu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.