İZTO Reklam Grubu’ndan İstanbul Tüyap SIGN Fuarı’na çıkarma

İZTO Reklam Grubu’ndan İstanbul Tüyap SIGN Fuarı’na çıkarma

İzmirli reklam-araştırma ve Açıkhava sektörünü temsil eden İzmir Ticaret Odası (İZTO) 52. Reklamcılık, Kamuoyu Araştırma ve Açıkhava Reklamcılığı Grubu, baskı sektörü profesyonellerini buluşturan SIGN İstanbul Fuarı’na ziyaret heyeti düzenledi.

Ekonominin canlanması ve büyümesinde önemli katkıları olan reklamcılık, araştırma ve açıkhava sektörünün İzmir’deki temsilcileri hedeflerini büyüttü. İzmir Ticaret Odası (İZTO) 52. Reklamcılık, Kamuoyu Araştırma ve Açıkhava Reklamcılığı Grubu, baskı sektörü profesyonellerini buluşturan SIGN İstanbul Fuarı’na ziyaret heyeti düzenledi.  İZTO Meclis Üyesi Filiz Avcı Belet’in eşgüdümünde düzenlenen heyete, oda üyesi 50 kuruluşun temsilcisi katıldı.

İFO Fuarcılık’ın 29 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenen 18. SIGN İstanbul’a gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklama yapan Filiz Avcı Belet, reklamcılık ve dijital baskı teknolojilerine ilişkin yenilikleri sunan sektörel tüm fuarlara İZTO’nun ziyaretler gerçekleştirdiğini, bunun da ticari hayata olumlu etki yaptığını’ söyledi.

“Girişimciler, fuarlarda yenilikleri izleyerek, yeni projeler üreterek dimdik ayakta durabiliyorlar”

Belet, “Ziyaret ettiğimiz fuarlar,  endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörlerinin oluşumuna zemin hazırlayan ve bu sektörlerin uluslararası ölçekte gelişerek büyümesine destek olan, beraberinde bu alanda kullanılan ürünlerin ülkemizde üretilir hale gelmesine referans teşkil eden fuarlar. Katıldığımız bu fuar tüm heyet katılımcıları için verimli geçti” dedi.

Global piyasada yaşanan tüm durgunluğa, kan kaybına ilişkin ekonomik verilere karşın Türkiye’nin 27 çeyrektir büyüdüğüne dikkat çeken Filiz Avcı Belet, “Türkiye’nin çevresi ateş çemberi de olsa ekonominin sahip olduğu dinamizm, tüm yaşanan sıkıntılara rağmen iç tüketimindeki artış ve güçlenme, girişimcilerimizin pazarlarda yeni iş olanakları aramayı sürdürmesi, Fuarlarda yenilikleri izleyerek, yeni projeler üreterek dimdik ayakta durmalarının sebebi olarak ortaya çıkıyor, daha nice 27 lere.." diye konuştu.

“Her türlü ekonomik hareketin ilk etkilediği önemli sektörlerden biri reklamcılık-araştırmacılık”

Reklam sektörünün akla gelebilecek her alanla ve sektörle ilişkili olduğunu belirten İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Filiz Avcı Belet, yaşanan her türlü ekonomik hareketin ilk etkilediği önemli sektörlerden birinin de reklamcılık ve araştırmacılık olduğunun altını çizdi.

Yaşanan sıkıntılar karşısında, iş dünyası profesyonellerinin birlik, beraberlik ve istikrara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Filiz Avcı Belet, “Ülke içinde ve dışında yaşanan türlü sıkıntılar ve bunların ekonomik yansımalarını atlatacağız. Artık, barış ve güvenlik konularının gündemin ilk sıralarında yer aldığı şu günlerde İzmir'de iş dünyasının nabzını tutan iş insanları olarak, tek yürek olduğumuz sürece aşılamayacak zorluk yoktur” dedi.

Sözlerini, “Birlik ve beraberliğimizin sonsuza dek sürmesi için var gücümüzle elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz diye sürdüren Filiz Avcı Belet, bu birlik ruhu içinde, İzmirli reklam, araştırma ve açıkhava sektörü olarak, fuarlara katılımlarımızla birlikte, tüm Türkiye geneline hizmet verebilecek duruma geldiklerinin altını çizdi.

“Fuarlar teknolojilerin izlendiği, yeni fikirlerin doğduğu, girişimciliğin hareketlendiği platformlar”

Dijital baskı teknolojilerinden tekstil baskıya, 3 boyutlu yazıcılardan, reklam uygulama ekipmanlarına, baskı teknolojilerine, boyalarına, ürün teşhir stantlarından, serigrafiye, promosyon malzemelerine kadar sektörün tüm yeniliklerini bir çatı altında toplandığı SIGN İstanbul’da, yeni malzemelerle tanışma fırsatı bulduklarını vurgulayan Filiz Avcı Belet, “Fuarlar bir yandan yeni nesil teknolojilerin izlendiği, yeni fikirlerin doğduğu, girişimciliğin hareketlendiği platformlar oluştururken, bir yandan da yeni fırsatlara kapı açıyor. Tüm üyelerimizi, bu fırsatları yakalayabilmeleri için fuar organizasyonlarına katılmaya çağırıyoruz” diye konuştu.

Belet, İzmir Ticaret Odası üyelerinin yurt içinde düzenlenen fuarlara yılda iki defa ücretsiz olarak ziyaret etme hakkı bulunduğunu anımsattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.