İZTO seçim öncesi son kez toplanıyor

İZTO seçim öncesi son kez toplanıyor

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İZTO seçimleri öncesi son meclis toplantısında 4,5 yıllık görev süresinde yaptıkları faaliyetleri anlattı.

İZTO’nun eylül ayı olağan meclis toplantısı, ekim ayında gerçekleşecek İZTO seçimlerinden önce son kez toplandı. Meclis toplantısında 4,5 yıllık görev sürecinde yönetim olarak hayata geçirdikleri faaliyetleri anlatan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Daha yapacağımız çok iş var. Daha çok kenetlenerek ilerlememiz gerekeceğinin farkındayız. Deneyim ve başarıların kazandırdığı güçle her engelin altından daha güçlü kalkacağımıza inanıyorum. Dijital ve yeşil dönüşüm ekseninde sürdürülebilirliği baz alarak çalışacağız” diye konuştu.

aw722688-01.jpg

233 YÖNETİM KURULU TOPLANTISI, 6 BİN 878 KARAR

4.5 yıl boyunca, kentin ekonomik kalkınması için artı değerler üretmek ve ticaret hayatı daha üst seviyelere taşımak, sektörleri geliştirmek ve üyelere daha iyi hizmet sunmak amacıyla birçok çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Özgener, yönetim kurulu olarak 233 kez toplandıklarını ve bu toplantılarda kentin ticari hayatına yön verecek, üyelerin sorunlarına çözüm olacak 6 bin 878 karar aldıklarını belirtti. 79 meslek komitesinin de çalışmalarını aralıksız bir tempoda sürdürdüğünü sözlerine ekleyen Özgener, “Komitelerimiz, 4 bin 152 olağan ve 324 olağanüstü olmak üzere yaptıkları toplam 4 bin 476 toplantıda sektörleriyle ilgili önemli konulara temas ederek 22 bin 168 karar aldı” bilgisini verdi.

İZQ GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON MERKEZİ

“Görev süremiz boyunca sizlerin desteği ve bizlere olan inancıyla birçok kıymetli projeyi de hayata geçirme fırsatı bulduk” diyen Özgener, İzQ hakkında ise şunları söyledi: “İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezimiz; kentimizden başarı hikayeleri çıkarmak, büyük firma-girişimci etkileşimini sağlamak, inovasyon odaklı iş yapma süreçlerini artırmak, geliştirmek, girişimcilik ve inovasyon ekosisteminin tüm dinamizmini yansıtan, tüm aktörlerini bir araya getirerek etkileşimi en üst seviyede tutan, 7/24 yaşayan bir merkez olma vizyon ve misyonuyla hayata geçti. Açılışlarımızın ardından inovasyon merkezimiz yüzde 100, girişimcilik merkezimiz yüzde 82 doluluk oranına ulaştı. Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimize yaklaşık 2 bin kişi katıldı. 400 girişimciye danışmanlık desteği sağlandı.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.