İZTO ve AYSO’dan Yorgancılar’a tebrik ziyareti

İZTO ve AYSO’dan Yorgancılar’a tebrik ziyareti

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar: Üçüncü kez TOBB Yönetim kurulunda yer almayı ve bunun iki döneminde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmeyi çok önemsiyorum.

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar, “Üçüncü kez TOBB Yönetim kurulunda yer almayı ve bunun iki döneminde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmeyi çok önemsiyorum” dedi.

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ve Yönetim Başkanı Mahmut Özgener ile Aydın Sanayi Odası (AYSO) Meclis Başkanı Hakkı Gözlüklü ve Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ile beraberlerindeki heyet, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçilen EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’a tebrik ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

a.jpg

İZMİR İÇİN ŞANS

İZTO Meclis Başkanı Özpoyraz ve Yönetim Kurulu Başkanı Özgener’e nazik ziyaretleri için teşekkür eden Yorgancılar, “İzmir’deki Oda ve Borsaların yarattığı sinerji ve birlikte çalışma kültürünün meyvelerini çok hızlı ve çok verimli bir biçimde aldık ve alıyoruz. EBSO’yu temsilen ilk defa bir Başkanın üç dönem TOBB Yönetim kurulunda bulunması ve bunun iki döneminde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevi olması hem İzmir için, hem Odamız için önemli bir şanstır. Bölge olarak birlikte üretmeye ve büyümeye devam edeceğiz. Kıymetli kardeşim Mahmut Özgener Başkanımıza da geçtiğimiz dört yıl içinde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. İzmir Ticaret Borsası Başkanımız Işınsu Kestelli’nin TOBB Yönetim Kuruluna seçilmesi de bizim açımızdan çok önemli ve olumlu bir gelişmedir. İzmir’den iki üye olarak konularımızın ilgili makamlara iletilmesi ve takip edilerek çözüme kavuşturulması noktasında güç birliği içinde olacağız. Birlikte çalışmaya devam ederek kentimizin ve dahası bölgemizin daha çok üretmesine ve istihdam yaratmasına katkıda bulunacağız” diye konuştu.

HIZLI VE ETKİN ÇÖZÜM

AYSO Meclis Başkanı Hakkı Gözlüklü ve Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren ve teşekkür eden Yorgancılar, “Sayın Gözlüklü ve Sayın Maraş ile Üyelerinin nazik ziyaretlerinden memnuniyet duydum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Aydınlı sanayicilerimiz ile üretim ve yatırımlar anlamında önemli işbirliklerimiz var. Tüm sanayicilerimizin konularının çözümü noktasında artık çok daha hızlı ve etkin olacağız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.