İZTO’dan üyelere “fuar” dopingi

İZTO’dan üyelere “fuar” dopingi

Türkiye’de üyelerine düzenli olarak fuar teşviği veren ilk ve tek oda olan İZTO, 2023 yılı Ocak ayından itibaren toplam 1139 üyeye 11 milyon 439 bin TL fuar teşviği sağladı.

İzmir Ticaret Odası (İZTO) tarafından 2022 yılında üyelere yönelik gerçekleştirilen algı anketinde, en çok bilinen ve memnuniyet duyulan hizmetler arasında ilk sırada yer alan “Fuar Teşvikleri”, 2023 yılının ilk yarısında da hız kesmeden devam etti. Bireysel stantla katılım destekleri kapsamında yurtiçi fuarlarda stant açan 170 üyeye yaklaşık 4 milyon teşvik sağlandı. Yurtdışında 11 fuara 226 üyenin katılımıyla gerçekleştirilen grup ziyaret organizasyonları ve yurtdışı fuarlarda stant açan 27 üye için yaklaşık 3,5 milyon TL destek ödemesi yapıldı.

fespa-global-print-expo-fuarip-001.jpg

YALNIZCA STANDA DEĞİL, ZİYARETE DE DESTEK

Üyelere yalnızca stant açtıklarında değil, aynı zamanda ziyaret ettikleri fuarlar için de destekler sunan İZTO, yılbaşından bugüne 17 Yurtiçi fuara 716 üyenin katılımını sağladı. Uçak biletleri ve konaklamaları için 1 milyon 293 TL destek verildi. Üyelere yönelik gerçekleştirilen şemsiye stant organizasyonları ve İZTO’nun kurumsal olarak temsil edildiği diğer fuar katılımları için de toplam 2 milyon 740 bin TL katkı sağlandı.

"FUARCILIK HİZMETLERİMİZDE ÖNCÜ VE ÖRNEK ODAYIZ"

Ürün ve hizmetlerin tek bir çatı altında en etkili sunumlarla fiziksel olarak sergilenebildiği fuarları çok önemsediklerini belirten İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “İzmir Ticaret Odası olarak yurtiçi ve yurtdışındaki fuarlara katılan veya fuarları ziyaret eden üyelerimize yaklaşık 25 yılı aşkın süredir fuar destekleri sunuyoruz. 90 bin civarındaki üyelerimizden ve üyelerimizin temsil edildiği Meslek Komitelerinden gelen öneriler doğrultusunda her yıl bu desteklerimizi üyelerimizin ihtiyaçlarını değerlendirerek güncelliyoruz. Fuarlar, üyelerimizin ciddi iş bağlantıları kurduğu organizasyonlar. Ayrıca kentimizin tanıtımında da önemli rol üstleniyorlar. Üyelerimizden aldığımız güçle, fuarcılık hizmetlerimizi öncü ve örnek Oda olarak sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

SİSTEM NASIL İŞLİYOR?

İzmir Ticaret Odası’na vadesi geçmiş aidat borcu olmayan tüm üyeler mevzuat çerçevesinde fuar teşviklerinden yararlanabiliyor. Üyeler, fuarcılık ile ilgili hizmetlere ilişkin detaylı bilgilere İzmir Ticaret Odası web sitesi ana sayfasında (https://www.izto.org.tr/tr) “Ticaret Noktası” bölümünde yer alan linklerden ulaşabiliyor. Başvurular da yine aynı sayfalarda yer alan yönlendirmelerle gerçekleştiriliyor.

bakery-plus-5-ekmek-pasta-makineleri-dondurma-cikolata-ve-teknolojileri-fuari.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.