İZTOMÜD Başkanı Aşcıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

İZTOMÜD Başkanı Aşcıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren İZTOMÜD Başkanı Mustafa Levent Aşcıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Aşcıoğlu için İzmir Ticaret Odası’nda veda töreni düzenlendi.

Geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayata veda eden İzmir Ticaret Odası 20. Kozmetik Grubu Meclis Üyesi ve İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri Derneği (İZTOMÜD) Başkanı Mustafa Levent Aşcıoğlu için İzmir Ticaret Odası’nda (İZTO) veda töreni düzenlendi.

1.jpeg

Yoğun bir katılımla gerçekleşen törende, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İZTO Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İZTO Geçmiş Dönem Meclis Başkanları Necip Kalkan ve Rebii Akdurak, İZTO Meclis Üyesi Hikmet Çetin Güvercin, İZTOMÜD Yönetim Kurulu Üyesi Atila Yaman ile merhumun kıymetli eşi Zeynep Ülkü Aşcıoğlu birer konuşma yaparak, merhum Mustafa Levent Aşcıoğlu ile ilgili anılarını ve duygularını paylaştı.

Levent Aşcıoğlu’nun İzmir Ticaret Odası’nda çok önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan İZTO Yönetim Kurulu Mahmut Özgener, “Levent ağabeyimiz her türlü fikri çok medeni bir şekilde tartışabileceğiniz, medeni bir şekilde her şeyi dinleyen, liyakata önem veren, Atatürkçü, çalışkan bir ağabeyimizdi. Çok iyi bir aile reisi, başınız sıkıştığında her zaman derdinizi sorununuzu dinleyen biriydi. Bizler için ona veda etmek çok zor. Acılı ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Hepimizin başı sağolsun” dedi.

levent-ascioglu.jpg

Aşcıoğlu ile 1 hafta önce meclis toplantısında bir arada olduklarını belirten İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ise, “Bunun üzerinden henüz bu kadar kısa bir süre geçmişken aldığımız bu acı haber hepimizi büyük bir yasa boğdu, çok derinden sarsıldık. 55 yıllık sınıf arkadaşlığı ile başlayan dostluğumuz boyunca Levent’in herhangi bir kişiyi üzdüğünü hatırlamıyorum. Odamıza 23 yıl hizmet etmiş, kentimize büyük katkılar sunmuş, neşesi ile her daim yüzlerimizde tebessüm oluşturan çok kıymetli can dostum Levent Aşcıoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından omuzlarda taşınarak İzmir Ticaret Odası’ndan uğurlanan Aşcıoğlu’nun cenazesi, Alsancak Hocazade Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Urla İskele Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.