İZVAK Dinamik Grup'tan CHP ve AK Parti'ye ziyaret

İZVAK Dinamik Grup'tan CHP ve AK Parti'ye ziyaret

İZVAK Genel Kurulu öncesinde Dinamik Grup, kent dinamiklerine olan ziyaretlerini sürdürüyor. Son duraklar ise AK Parti ve CHP'nin İzmir il başkanlıkları oldu. 

İzmir' de başta futbol olmak üzere spora yeni  bir destek soluğu getirmek amacıyla İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nın yönetimine talip olan İZVAK Dinamik Grup, AK Parti ve CHP'nin İzmir il başkanlarına nezaket ziyaretinde bulundu.

İZVAK Dinamik Grup adına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile bir araya gelen Başkan Adayı Emre Sarıgedik, AK Partili Sürekli'ye projelerini anlattı ve İzmir futbolu başta olmak üzere kentteki spor yaşamı için göreve talip olduklarını söyledi. Gerçekleşen görüşmede Kerem Ali Sürekli de İzmir'in sportif başarısının yükselmesi için temennide bulundu.

img-20210208-wa0008.jpg

İZVAK Dinamik Grup tarafından gerçekleştirilen siyasi partilerin il başkanlıklarına ilişkin ziyaretlerde bir diğer durak ise CHP İzmir İl Başkanlığı oldu. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Emre Sarıgedik, İZVAK için projelerini açıklarken, Deniz Yücel de CHP İzmir olarak İzmir'in değerleri olan kulüpleri çok önemsediklerini ve İzmir sporunun yanında olduklarını belirtti. 

Her iki ziyaret de hatıra fotoğraflarıyla son bulurken, İZVAK Dinamik Grup tarafından önümüzdeki günlerde diğer partilere de ziyaretlerin gerçekleştirileceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.