Jale Gönüslü Karasu, Bayraklı için yola çıktı

Jale Gönüslü Karasu, Bayraklı için yola çıktı

Menderes Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Basın Müdürü Jale Gönüslü Karasu, Bayraklı Belediyesi için partisi CHP’den aday adayı oldu.

Menderes Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Basın Müdürü Gazeteci Jale Gönüslü Karasu, 13 yıl Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yaptığı Bayraklı Belediyesi için partisi CHP’den aday adayı oldu. Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin’i ziyaret ederek dosyasını alan Karasu, “Bambaşka bir Bayraklı için geliyoruz. Yönetimimizle, örgütümüzle, projelerimizle farkımızı ortaya koyacağız ve Bayraklı hak ettiğini alacak” dedi.

Yaklaşık 13 yıl boyunca Bayraklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten, son 3 yıldır ise Menderes Belediyesinde Başkan Yardımcılığı ve Basın Müdürü olarak görev yapan Gazeteci Jale Gönüslü Karasu, Cumhuriyet Halk Halk Partisi’nden Bayraklı Belediyesi Başkan aday adayı oldu. Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Karasu, Bayraklı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Didem Gültekin’den dosyasını aldı.

48181045-357006814851997-9000616693373861888-n.jpg

"BAYRAKLI İÇİN HAZIRIZ"

“Bambaşka bir Bayraklı” sloganıyla bu kez ilçeye başkan olarak hizmet etmek için kolları sıvayan başarılı gazeteci Jale Gönüslü Karasu, “Bayraklı’nın sorunlarını, ihtiyaçlarını ve neler yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Yakında tüm projelerimizi de basın toplantısıyla anlatacağız. Bayraklı için hazırız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.