Japon Başkan Tsumura, Yükseliş Honda Motosiklet'i ziyaret etti

Japon Başkan Tsumura, Yükseliş Honda Motosiklet'i ziyaret etti

Japon otomotiv ve motosiklet devi Honda'nın Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, Honda'nın İzmir'deki tek yetkili satıcısı Yükseliş Honda Motosiklet'i ziyaret etti.

Başkan Tsumura, ziyaretinde Yükseliş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Arda Yüksel'i, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Üyesi seçildiği için de tebrik etti. Yaklaşık bir yıl önce Yükseliş Honda Motosiklet'i ziyaret ettiğini, yapılan renovasyonu oldukça başarılı bulduğunu açıklayan Takuya Tsumura, “Özellikle serviste yapılan renovasyon, müşteri memnuniyetini yükseğe taşımak için önemli bir adım. Böylelikle operasyonun daha etkili olması da sağlandı. Yatırımlarından dolayı Yükseliş Honda Motosiklet Ailesi'ne teşekkür ediyorum” dedi.


1982'DEN BERİ MOTOSİKLET SATIYOR


Başkan Tsumura'nın Türkiye'ye atanır atanmaz Yükseliş Plaza'yı ziyaret ettiğini ve Yükseliş Honda Motosiklet Servis Merkezi'yle ilgili önerilerde bulunduğunu ifade eden Ali Arda Yüksel, “1982 yılında ticaret hayatına motorsiklet satarak başladık, Honda Türkiye'de 1988'den beri hizmet veriyor. O tarihten beri markayı temsil ediyoruz. Motosiklet ticareti geleneğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. İzmir'deki tek yetkili bayiyiz. Ege Bölgesi, özellikle İzmir; havası, dokusu itibarıyla motosiklet kullanmaya çok uygun. Motosiklet, hem yoğun trafikten kaçış, hem de insan hayatına kattığı pozitif enerji açısından otomobile göre iyi bir alternatif. Yükseliş Honda Motosiklet olarak satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmeti veriyoruz. Honda markasının diğer muadil olan markalara göre avantajı, kendi segmentindeki ürünlere göre parça fiyatlarının daha uygun olması. Hem bakım aralıkları uzun, hem de ürün kalitesi yüksek. Bu anlamda müşterisini üzmeyen bir marka. Tamamı Japon yatırımı olan Honda, global bir marka ve günümüzde dünyanın pek çok ülkesinde aktif çalışan fabrikası bulunmaktadır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.