JCI İzmir Şubesinin Yeni Dönem Başkanı Belli Oldu

JCI İzmir Şubesinin Yeni Dönem Başkanı Belli Oldu

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) İzmir Şubesi'nin 2017 Genel Kurulu gerçekleşti. Yeni dönemde başkanlığa oybirliği ile Şeyda Elif Güven seçildi.

Toplantı İzmir Hilton Otel’de gerçekleştirildi. Senatör, üye ve aday üyelerin yanı sıra JCI Almanya ve JCI Fas’dan da katılımın olduğu kurulda, divan başkanlığını Yiğit Temizocak yaparken,  2016 Dönem Başkanı Özer Öztürk’ün dönemine ait faaliyet raporu okunup, bütçe sunumu yapıldı. Ardından 2017 Dönem Başkanı Mehmet Altuğ Türkdalı, kurulda 6 ay boyunca gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ilgili olarak sunum gerçekleştirdi. Bütçe ve yeni projeler hakkında divan üyeleri ve katılımcılara geniş bir bilgilendirmede bulunan Türkdalı, dernek tarafından hem ulusal hem de uluslar arası alanda katılım sağlanan etkinlik, eğitim ve akademiler hakkında da konuştu.

Türkdalı’nın konuşmasının ardından 2018 dönemi yönetiminin belirleneceği seçimlere geçildi. Kurulda tek aday olan Şeyda Elif Güven, oybirliği ile yeni dönemin başkanı seçildi. Yönetim kurulu üyelerini tanıtan Güven, 2018 faaliyet dönemi içerisinde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri aktardı. Döneminde geniş katılımlı bir girişimcilik zirvesine ev sahipliği yapmak istediklerini anlatan Güven, sosyal anlamda da dolu bir etkinlik takvimlerinin bulunduğuna dikkat çekti. JCI Hessen Şube Başkanı Ömer Özbekler, Güven’e ve Türkdalı’na günün anısına şube pinlerini takdim etti. Kurul, fotoğraf çekiminin ardından sonra erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.