JCI İZMİR'DE GÜVEN DÖNEMİ BAŞLADI

JCI İZMİR'DE GÜVEN DÖNEMİ BAŞLADI

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) İzmir Şubesi'nde 2017-2018 yılı devir teslim töreni yapıldı. Yeni dönemde şube başkanlığı görevini halı tasarımcısı olan genç girişimci Şeyda Elif Güven yürütecek.

Devir teslim töreni Kordon Otel'de gerçekleştirildi. Törene, derneğin İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Kapadokya, Balıkesir gibi birçok şubesinden yoğun katılım gerçekleşti. Açılışta konuşan JCI Türkiye Başkanı Özgür Noyan, "JCI İzmir 2017 yılında başarılı bir dönem geçirdi. Aynı başarıyı katlayarak 2018'de de göstereceğini düşünüyoruz. Altuğ başkana emekleri için teşekkür ediyor, uluslararasında yer alacağı yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Şeyda Elif başkana ve yönetim kuruluna 2018 yılında fark yarattıkları bir yıl diliyorum" dedi.


Görevi Güven'e emanet eden 2017 Dönem Başkanı Mehmet Altuğ Türkdalı da konuşmasında yıl içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı. Ulusal çapta 2 ödül aldıklarını aktaran Türkdalı, "Dolu dolu bir yıl geçirirken JCI İzmir ailesine yeni üyeler katıldı. Uluslararası arenada İzmir'in, JCI Türkiye'nin adını duyurmak için birçok konferansa, projeye katıldık" dedi. 


"2018'DE FARK YARATMAYA HAZIRLANIYORUZ"


2018 Dönem Başkanı Şeyda Elif Güven de 2018 yılında JCI İzmir olarak 'Fark Yarat' mottosunu belirlediklerini kaydetti. 2018 yılında görev alacak yönetim kurulu üyesi ve direktörlerini tanıtan Güven, "Büyük bir ekiple 2018'de fark yaratmaya hazırlanıyoruz. JCI İzmir ekibi olarak hazırladığımız ulusal ve uluslararası projelerle adımızdan söz ettirmek istiyoruz" diye konuştu. 


Konuşmaların ardından kolye merasimine geçildi. Türkdalı'nın kolyesi, tören eşiliğinde 1 yıllığına Güven'e devredildi. 2017 dönemine katkı sağlayan üyelere de JCI İzmir 25. yıl pini takılırken, Türkdalı yönetim kurulu üyelerine kitap hediye etti. Gecede JCI İzmir ailesine 2 yeni üye de katıldı. Ayşegül Zengin ve Ayşegül Yağcı'ya üyelik pinlerini 1998 JCI Türkiye Başkanı, JCI İzmir Senatörü Cemal Tükel ve JCI Türkiye 2017 Başkanı Özgür Noyan taktı.
Törenin ardından pasta kesilerek, kutlama yapıldı. 2018 Dönem Başkanı Güven, Türkdalı'na günün anısına özel tasarım kitap ayracı hediye etti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.