JCI Türkiye'den İzmir'e 2 ödül!

JCI Türkiye'den İzmir'e 2 ödül!

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI Türkiye)'nin düzenlediği ödül gecesinde JCI İzmir Şubesi, girişimcilik alanında gerçekleştirdikleri faaliyetlerle 2 ödül kazandı.

2021 yılı şubelerine ödüllerinin dağıtıldığı törende JCI İzmir, başarısıyla göz doldurdu. JCI İzmir, kuruldan En İyi Yerel Ekonomik Gelişim Ödülü ve En İyi Yerel Toplumu Güçlendirme Programlarında 2 ödülle İzmir’e dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen JCI İzmir Şube Başkanı Açelya Baç, en iyi yerel ekonomik kalkınma kapsamında aldıkları ödülün, İş’te Dijital Kadınlar Projeleri ile almanın gurusunu yaşadıklarını dile getirdi.

toyp-2021.jpeg

16 kategoride aday oldukları ödüllerden birinin de en iyi yerel toplumu güçlendirme konusundaki çalışmalardan dolayı verildiğini aktaran Baç, “Bu ödüle de bulunduğumuz İzmir’min ekonomisine katkı sağlayacak projeler ve çalışmalar yapma konusunda layık görüldük” dedi. İzmir’in ayın arkasında parlayan bir ışık olduğunu ve parlatmak için 2022 yılında da JCI İzmir olarak çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.