JCI'den yardım gecesi 

JCI'den yardım gecesi 

JCI Kültür Yönetim Kurulu, her sene yapılan başkanlık devir teslim törenini bu yıl 7 Aralık 2019 tarihinde Kolektif House Levent’te gerçekleştirecek.

Sponsor ve sanatçıların katılımıyla renklenecek gece kapsamında elde edilecek gelirin tamamı ise Down Sendromu Derneği’ne bağışlanacak. Toplumun pozitif gelişimine katkı sağlamak misyonu ile  1915 yılında Amerika'nın St. Louis kentinde kurulan Junior Chamber International (JCI) organizasyonunun Türkiye organizasyonu JCI Kültür Devir Teslim Töreni, 7 Aralık Cumartesi günü sponsor ve sanatçıların katılımıyla Kolektif House Levent’te gerçekleşecek.

Programın sunuculuğunu TRT Radyo program yapımcısı ve sunucusu olarak tanınan, aynı zamanda JCI Kültür’ün onursal üyesi olan Zeynep Bayraktutan’nın yapacağı gecede, sanatçı Esin İris beğenilen şarkılarıyla sahne alacak. Saat 19.30’da başlayacak etkinlikte Medley Acoustic, Faruk Emre ve birçok marka da Down Sendromu Derneği için orada olacak. 

Gecenin ana sponsorları arasında Türkiye’nin domain ve hosting lideri İsimtescil (https://www.isimtescil.net/),  moda öncüsü Hanna’s (www.shophannas.com) ve geniş okuyucuyu kitlesiyle tanınan Göktürk Dergisi (https://www.gokturkdergisi.com/) yer alıyor.   Anne Çocuk Dergisi, Organik İnsan, KafkaOkur, DentCraft, Kubist, CWW Toys, Brandworks ve GOKİD (Göktürk ve Kemerburgaz İş İnsanları Derneği) gecenin düzenlenmesinde önemli katkıda bulunan diğer markalar arasında bulunuyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.