Jennifer Lopez'in Siyah Kazak Kazası

Jennifer Lopez'in Siyah Kazak Kazası

Jennifer Lopez siyah kazağının kurbanı oldu

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Jennifer Lopez, geçtiğimiz günlerde rol aldığı 'Shades of Blue' dizisinin setinde görüntülendi. Bir kapıdan çıkarken paparazzilere yakalanan ünlü oyuncu ve şarkıcıyı fotoğraflayan paparazziler Lopez'in siyah kazak kazasını görüntüledi. 

'Shades of Blue' isimli yabancı dizide 'Harlee Santos' isimli dedektifi başarıyla canlandıran Jennifer Lopez, giydiği siyah renkli transparan kazak, ters gelen güneş ışığı ve yanlış yerde durması nedeniyle zor anlar yaşadı. Güneşin kazağa yansımasıyla iç çamaşırı görünen Lopez durumdan rahatsız oldu.


Kapıdan çıkarken üzerindeki uzun pardesünün açılması sebebiyle 47 yaşındaki ABD'li oyuncu ve şarkıcının iç çamaşırı göründü.

Shades of Blue Konusu

Jennifer Lopez ‘in yeni dizisinde yeni bir gizem drama konusu işlenecek seksi bekar bir anne rolünde dedektif olan Lopez, kendisini bir anda yasa dışı işler yapan kirli polisler arasında bulur ancak kendi hayatını dürüstlük üzerine kurmuştur kızınında aynı şekilde yetişmesi için elinden geleni yapmak istemektedir. Durumu aktarmak için FBI ajanı olan erkek kardeşine giderek anlattığında işler iyice karışmaktadır, kardeşi ile olan ilişkileri mi yoksa kendi ve kızının geleceği için mi mücadele edecektir.

Oscar ödülü kazanmış Barry Levinson yönetmenliğinde ve yıldızların bulunduğu oyuncu kadrosu ile başarılı bir dizi olacak gibi gözüküyor.

1-004.jpeg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.