Jennifer Metcalfe, fiziğiyle göz doldurdu...

Jennifer Metcalfe, fiziğiyle göz doldurdu...

Jennifer Metcalfe doğum yaptıktan sonra yıldırım hızıyla eski fiziğine kavuştu. İşte oyuncunun anne olduktan sonraki bikini vücudu…

Rol aldığı Hollyoaks adlı diziyle tanınan Jennifer Metcalfe, yeni yıl tatilini İspanya'nın Tenerife adasında karşıladı. 

Yeni anne olan oyuncunun bikini vücudu ise en çok dikkat çekici ayrıntıydı. Kaldığı otelin havuz başında görüntlenen Metcalfe'in hamileliğinde aldığı kiloların hepsinden kurtulduğu görüldü. Metcalfe, Greg Lake ile birlikteliğinden Dale Colmic adında bir erkek çocuk sahibi oldu.

8565741.jpg

FORMDA KALMA SIRRI...

İngiliz dizi oyuncusu Jennifer Metcalfe geçtiğimiz sene kilolarıyla barışık olduğunu ve formda kalmak için ne yaptığını açıklamıştı. Rol aldığı Hollyoaks adlı diziyle yıldızı parlayan 32 yaşındaki Metcalfe; formda kalma sırrını "sürekli hareket halinde olmak" diyerek açıkladı.


Formda kalmak için çeşitli spor dallarıyla uğraşan ve sağlıklı beslenen Metcalfe, kendini kusurlarıyla sevmeyi öğrendiğini de sözlerine ekledi.


Metcalfe; son üç yıldır hiç tartılmadığını da söyledi. Kilo alıp almadığını kontrol etmek için kullandığı yöntemi ise "giysilerimin içinde kendimi rahat hissedip hissetmediğime bakıyorum" diyerek anlattı.


Jennifer Metcalfe kendine Eva Mendes ve Scarlett Johannson'ı rol model olarak aldığını da sözlerine ekledi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.