Jimnastikçi gençler, Bornovalıları sevindirdi

Jimnastikçi gençler, Bornovalıları sevindirdi

Bornova Belediyesi sporcusu Sıla Karakuş ve Yaren Cesur, Bolu'dadüzenlenen trambolin jimnastik Türkiye Şampiyonası’nda ikinci oldu.

Bornova Belediyesi’nin spora yaptığı yatırımların bir sonucu olduğunu hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Gururluyuz. Tüm sporcuları ve antrenörlerimizi kutluyorum” dedi. 7-9 Ekim tarihleri arasında Bolu Çok Amaçlı Spor Salonu’nda Türkiye Jimnastik Federasyonu tarafından gerçekleştirilen şampiyonaya, 9 ilden 10-12, 13-14, 15-16 ve 17+ kadın ve erkek gruplarından 95 sporcu katıldı. Organizasyona çeşitli yaş gruplarında toplam sekiz sporcu ile katılan Bornova Belediyespor, Olimpik Milli Sporcusu Sıla Karakuş ve Milli jimnastikçisi Yaren Cesur ile 17+ kadınlar senkron kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

antrenor-aysun-yildirim-baskan-idug-sila-ant-gulsah-basol.jpg

GURURLUYUZ

Bornova Belediyesporlu jimnastikçilerin elde ettiği ulusal ve uluslararası başarılarla gurur duyduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Belediye olarak asıl amacımız tesisleşme, gençlerimizi sporla tanıştırma ve daha fazla gencimizin daha iyi şartlarda spor yapmasını sağlamak. Ancak milli düzeyde böylesi yetenekli sporcular yetiştirmiş olmak ve başarı elde etmek hepimizin göğsünü kabarttı. Gururluyuz. Genç
sporcularımızı ve antrenörlerimizi elde edilen başarıdan dolayı kutluyorum” diye konuştu.

cimnastik-sporcular.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.