Johnny Depp Boşanacağı Eşini Dövdü

Johnny Depp Boşanacağı Eşini Dövdü

Aşk ilişkisi olarak başlayan Johnny Depp ve Amber Heard boşanıyor. Heard Depp'in kendisine şiddet uyguladığını iddia etti.

Büyük bir aşk ile evlendiği bilinen Johnny Depp ve Amber Heard boşanıyor. Heard bir çok ünlü yapımda yer almış olan Depp'in kendisini dövdüğünü söyledi.

Eşinden davacı olan 30 yaşındaki Heard, dün de duruşmada hakim karşısına çıktı. Sağ gözünün çevresinde morluklar ve kızarıklıklar olan, bitkin olduğu gözlenen 30 yaşındaki Heard, eşinin kendisine cep telefonu fırlattığını iddia etti.

Johnny Deep

Şiddet gördüğü gerekçesiyle Depp'ten boşanmak istediğini söyleyen Amber Heard eşiyle tartıştıkları sırada aktörün sinirine hakim olamayıp kendisini cep telefonuyla darp ettiğini ileri sürdü.

Heard, yüzünün sağ tarafındaki morluk ve kızarıklıkları belgeleyen fotoğrafları da mahkemeye delil olarak sundu.

Duruşmadan çıkarken bitkin görünen Amber Heard'ün zorlukla ayakta durmaya çalışması da dikkatlerden kaçmadı. Duruşmada 52 yaşındaki Johnny Depp'e uzaklaştırma cezası çıktı.

Amber Heard, 15 ay önce evlendiği Johnny Depp'in, fiziksel ve bedensel anlamda kendisine zarar vermesinden çok korktuğunu da belirtti.

Heard, duruşmadan birkaç saat sonra da arkadaşlarıyla bindiği otomobilde hıçkırarak ağlarken görüntülendi.

Johnny Deep 15

O sırada fotoğraflarının çekildiğini fark eden Amber Heard yüzünü elleriyle gizlemeye çalıştı.

Johnny Depp ve Amber Rose, The Rum Diary filminin setinde tanışmışlardı. Depp, iki çocuğunun annesi Fransız şarkıcı Vanessa Paradis'ten ayrılıp Heard ile birlikte olmaya başlamıştı.

Johnny Depp hep ünlü kadınlarla aşk yaşadı. İlk medyatik aşkı Winona Ryder'dı, Nişanlanan çift üç yıl sonra ayrıldı.

Depp daha sonra Kate Moss ile birlikte olmaya başladı. Sonra da Fransız şarkıcı ve oyuncu Vanessa Paradis ile uzun süre birlikte oldu. İki çocuk sahibi olan çift Depp'in Heard ile tanışmasından sonra yollarını ayırdı.

Amber Heard ise bir dönem fotoğrafçı Tasya van Ree ve Marie De Villepin (yanda) ile birlikte olmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.