Kaçak Elektronik sigaralara dikkat! İzmir'de 2.143 adet ürün ele geçirildi

Kaçak Elektronik sigaralara dikkat! İzmir'de 2.143 adet ürün ele geçirildi

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünden Operasyon

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Elektronik Sigara Kaçakçılığı yapan 7 kişiyi yakaladı. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"İlimiz genelinde Ülkemize girişi yasak olan Elektronik Sigara Kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

03.02.2017 tarihinde, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İlimiz Konak ve Bornova ilçelerinde 6 farklı adrese yapılan eş zamanlı operasyon ile 179 adet elektronik sigara, 1233 adet elektronik sigara likiti ve 731 adet elektronik sigara atomizeri olmak üzere toplam 2.143 adet ürün ele geçirilmiştir. Ülkemize girişi yasak olan elektronik sigara ve aparatları temin eden O.İ.(56), Ş.D.(58), T.İ.(65), Ö.Y.(51), F.Ç.(27), M.T.(58) ve M.A.(48) yakalanmışlardır. 

O.İ., Ş.D., T.İ., Ö.Y., F.Ç., M.T. ve M.A.  isimli şahıslar hakkında 5607 Sayılı Kanun’a Muhalefet suçundan yasal işlem başlatılmış ve alınan ifadelerini ardından Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.