Kadıköy'de öldürülen kadın İzmirli çıktı!

Kadıköy'de öldürülen kadın İzmirli çıktı!

İstanbul Kadıköy’de balkondan atıldığı için öldüğü iddia edilen Fatma Duygu Özkan İzmirli çıktı. Genç kadının 2015 yılında evli olduğu kocasın tarafından başka erkeklerle çıplak selfie çektirdiği için boşanmıştı.

ALİ EYCE / MEDYA EGE - İstanbul’da meydana gelen ve bir avukatın tutuklanmasıyla sonuçlanan olayda Fatma Duygu Özkan, görgü tanıkların iddiasına göre balkondan aşağı itilerek hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ederken öldürüldüğü iddia edin Fatma Duygu Özkan’ın İzmirli olduğu ve İzmir’de evliyken kocasıyla aralarındaki boşanma davasının da medya gündemine geldiği ortaya çıktı.

whatsapp-image-2023-08-16-at-14-17-51-1-001.jpeg

Oto aksesuar malzemeleri satan Hakan O, evli ve 2 çocuk annesi Fatma Duygu Özkan’a karşı 2015 yılında boşanma ve tazminat davası açmıştı. Avukatı Ayşe Esra Ünlü Polat aracılığıyla dava açan Hakan, eşinin cep telefonda başka erkeklerle çekilmiş çıplak selfie resimlerini mahkemeye delil olarak sunup, çocuklarının velayetini isteyip, yaşattığı mağduriyetten dolayı da 250 Bin TL manevi tazminat istemişti. Hakan O, ayrıca çıplak selfie fotoğrafta tespit ettiği öteki adama karşı da 35 bin TL manevi tazminat davası açmıştı.

Hakan O.’nun avukatı Ayşe Esra Ünlü Polat, müvekkilinin Fatma Duygu Özkan’dan boşandığı, çocuklarını velayetini aldığını ancak ikili arasında mal paylaşımından dolayı halen bir davanın devam ettiğini belirterek, “Fatma hanımın hayatını kaybetmesinden dolayı tabi ki kadın olarak çok üzüldük. Yaşantısıyla ilgili farklı kararlar ve farklı tarzları tercih etmesinin kendisi için, gelecekteki hayatı için büyük riskler taşıyordu. Allah rahmet eylemisin” dedi.

whatsapp-image-2023-08-16-at-14-17-51-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.