Kadim iki dost yine buluştu

Kadim iki dost yine buluştu

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) en anlamlı katılımcılarından biri 100’üncü yaşını süren Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği oldu.

 

BU yıl 85’inci kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) en anlamlı katılımcılarından biri 100’üncü yaşını süren Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği oldu. Fuarın başladığı günden bu yana aralıksız katılım gösteren Birlik, bu yıl da görkemli standında eşsiz bir yeniliği, Ege Koleksiyonu’nu ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Fuarcılıkta bir efsane olan İEF ile 85 yılda adeta can yoldaşı haline gelen Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği’nin bu yılki buluşması da muhteşem oldu. Tam 100 yıllık onurlu bir geçmişe sahip olan Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği, Türkiye’nin ilk fuarı olan İEF’te göz alıcı bir stantla yerini bir kez daha aldı.

STANDIN GÖZDESİ EGE KOLEKSİYONU

Birliğin geçtiğimiz yıl içinde hayata geçirdiği pek çok projenin anlatıldığı standın göz bebeği ise Birlik bünyesindeki 32 kooperatifin kendine özgü tada sahip yağlarının ayrı ayrı şişelenmesiyle oluşturulan Ege Koleksiyonu oldu. Özel ambalajı ve etiket tasarımıyla da dikkat çeken ve Çanakkale’nin Ezinesi’nden Muğla’nın Milas’ına kadar her damak tadına hitap eden zeytinyağlarını içeren koleksiyon ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.