Kadim kent Bergama'da Zeytinpark 8 bin kişiyle açıldı

Kadim kent Bergama'da Zeytinpark 8 bin kişiyle açıldı

Bergama'nın 37 bin metre kare büyüklüğündeki ilk parkının açılışı yaklaşık 8 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Park açılışı öncesinde bir konuşma yapan ve açılışa gelen tüm misafir ve vatandaşları selamlayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, belediye olarak yaşadıkları sevinci dile getirdi. Başkan Koştu, "Beş ayrı medeniyetten izler taşıyan Bergama'mızda göreve geldiğimiz günden itibaren çalışıyoruz. Bergama'mızın güzelliklerini bir bir ortaya çıkarmaya devam ediyoruz. Tarihi şehrimiz geleceğe koşuyor ve kabuk değiştiriyor" dedi.

park-acilis5.jpeg

Başkan Koştu, "TOKİ Konutlarından Doğalgaz'a, Selinos Antik Kanal Projesi'nden KYK Öğrenci Yurduna, Çevre Yolundan tarihi yapılarımızın restorasyonuna kadar birçok vizyon projelerimizle kadim şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonu ile İzmir'imizin en büyük ilk Millet Bahçesi'ni de Bergama'mızda yapmanın sevincini yaşıyoruz. Tüm engellemelere rağmen yapımına başladığımız Millet Bahçemizi ve yapımı devam eden diğer projelerimizi 2023 yılı sonunda görev süremiz içerisinde hizmete sunacağız" dedi.

Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun konuşmasının ardından AK Parti İzmir Milletvekilleri Necip Nasır, Yaşar Kırkpınar ve Bergama Kaymakamı Avni Oral sırasıyla konuşmalarını yapıp, vatandaşları selamladılar.

park-acilis3.jpeg

Belediye Meclis Üyeleri, Oda Başkanları, Mahalle Muhtarları, davetliler, protokol üyeleri, siyasi parti ve STK Temsilcileri ile vatandaşların katılımıyla büyük bir coşkuyla asırlık zeytin ağaçları ile bezeli Zeytinpark'ın açılışı gerçekleştirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.