Kadın girişimciler işbirliği için bir araya geldi!

Kadın girişimciler işbirliği için bir araya geldi!

SPM Ltd’in genel koordinatörü ve Ashly Bedding markasının kurucusu Aslı Özoğuz, kadın girişimcilerle buluştu, yeni iş birlikleri için görüşerek 2022 yılını değerlendirdi.

Aslı Özoğuz, Torbalı’daki fabrika showroomunda farklı iş kollarındaki kadın yöneticilerle bir araya gelerek firmalarına ait Ashly Bedding markasına ilişkin bir de tanıtım gerçekleştirdi. Kişiye özel yatak üretiminde Türkiye’deki tek firma olduklarını belirten Aslı Özoğuz, yatağa bağımlı hastalar için özel olarak üretilen medikal yataklardan sonra Ashly Bedding markasıyla ev kullanımı için de ürünleri beğeniye sunduklarını dile getirdi.

“Hem sağlıklı hem rahat”

AR-GE ve teknolojiye önem verdiklerini ifade eden Özoğuz, “2004 yılında SPM olarak İzmir’de kurulan firmamızın o yıllardan bu yana Türkiye’de medikal sektör adına ürettiği tüm yatak ve yastıklarda liderliği elde etmesinin ardından verdiğimiz bir karar üzerine Ashly Bedding markamız için yola çıktık. 12 sene boyunca AR-GE ekibimiz ile birlikte aldığımız eğitimler, yaptığımız çalışmalar akabinde edindiğimiz tecrübelerin bir sonucu olarak medikal yatak rahatlığını ev yatağı konforuyla birleştirerek Ashly Bedding firmasını hayata geçirdik” diye konuştu.

aw501248-01.jpg

Kişiye özel yatak tasarımı

Yılların tecrübesiyle tek konuda uzmanlaştıklarını ve ürünlerinin Almanya’da reçete ile satıldığı için önemli kalite standartlarına sahip olduğunu dile getiren Aslı Özoğuz, şöyle devam etti: “Tüm ürünlerimiz Avrupa standartlarında üretilmektedir. Müşterimiz bize ulaştığında boy, kilo, yaş gibi özelliklerini dikkate alarak özel kesimli, kişiye özel tasarım yataklar üretiyoruz. Özel basınç haritamıza göre ev kullanıcılarına da uygun şekilde terletmeyen, omurgayı destekleyerek, bel ve boyun ağrılarına çözüm olan ve diğer yataklara oranla çok daha uzun ömürlü kullanımıyla, çökme yapmayan yatakları kullanıma sunuyoruz. Yatağa bağımlı hastalarda ve engelli bireyler için bası yarası tedavilerini destekleyici ve yara oluşumunu engelleyici özel kesimleriyle hastalarımıza konfor ve rahatlık sunan yataklarımız, minderlerimiz ve pozisyonlama yastıklarımız bulunmaktadır. Bu nedenle ürünlerimiz çok fazla testten geçiyor” dedi

“Güçlü ekip, güçlü marka”

“Bizim için kullanıcı deneyimi çok önemli” diyen Özoğuz, “Ürünlerle ilgili bir sorun varsa çözüm için de sürekli iletişim halindeyiz. Teknoloji takibi ile her zaman inovatif üretime sahibiz. Anatomiye uygun tasarımlarımız yoğun AR-GE çalışmaları ile gerçekleşiyor. Sağlık sektörüne hitap ettiğimiz için hammadde de yüksek kaliteyi ön planda tutuyoruz. İyi bir Kalite Yönetim Sistemine sahibiz. Fabrikamızda çevre bilinciyle hareket ediyoruz. Artan sünger kırpıklarını da mobilya sektörüne veriyoruz. SPM Sünger şirketimiz ve Ashly Bedding markamızın kurumsallık sürecinde, Waypoint Kurucusu Hasan Özkapıcı ve Arge Art Kurucusu Serhan Ceylan bu yolculukta bizimle birlikte olan isimlerin başında geliyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.