Kadın giyim sektöründe bayram hareketliliği

Kadın giyim sektöründe bayram hareketliliği

Ramazan Bayramı ve Anneler Günü hareketliliğinin, kadın giyim sektörünü canlandırdığını söyleyen Zühre Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ekin, "Zühre olarak yeni sezonda da geçerli olmak üzere sitemizde yüzde 30 indirimimiz bulunuyor." dedi.

Zühre Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ekin, “E-ticaret'te satışlarımız bayram heyecanı ile sezonun en hareketli günlerini yaşıyor. E-ticaret sitemiz üzerinden Nisan ayında geçtiğimiz yıla oranla satışlarımız yüzde 70 artış gösterirken, mağaza satışlarımız da bu Nisan ayında yılın en yüksek cirolarını yakaladı. Zühre olarak yeni sezonda da geçerli olmak üzere sitemizde yüzde 30 indirimimiz bulunuyor. Bu özel günler için en değerlilerimiz kadınlarımıza küçük bir hediyemiz oldu. Kadın giyiminin zamansız markası "Zühre" olarak ikili ve üçlü takımlardan çantalara, birbirinden tarz eşarplardan, spor ve şık her tarza hitap eden tuniklere pek çok alternatif sunuyoruz” dedi.

kadin-giyimini-bayram-hareketlendirdi.jpg

TRENDLERDE NELER VAR?

Bu bayramda ilkbaharın çiçeklerini üzerinizde taşıyacağınız çiçekli elbiselerle hem mevsimlerin enerjsini yansıtabilir hem de Zühre'nin "Farkını Hisset" mottosuyla sunduğu kombinlerle "zamansız" şıklığı yakalayabilirsiniz. Kemer detaylı taş, indigo, baharın derin yeşil renklerinin tüm tonları, gökyüzünün mavisi, toprağın en sıcak renkleri Zühre koleksiyonunda sizi bekliyor. Sezonun trendi "monogram"ı da hem giyim, hem çanta ve eşarp koleksiyonunda en geniş tasarım, renk ve model yelpazesiyle yine Zühre koleksiyonunda bulabilirsiniz. Her zaman olduğu gibi bu sezonun da en yükselen trendlerini yansıtan Zühre İlkbahar – Yaz 2022 Koleksiyonu’ndaki tüm modelleri "Zühre.com.tr"den inceleyebilir ve tüm alışverişlerinizi kapıda ödeme ayrıcalığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

kadin-giyiminin-zamansiz-markasi-zuhre-bayramda-da-yaninizda.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.