Kadın teröristler tüm detaylarıyla anlattı! Tecavüz ve infaz...

Kadın teröristler tüm detaylarıyla anlattı! Tecavüz ve infaz...

Türk askerine teslim olarak örgütle ilgili detayları anlatan Jinda ve Delila kod adlı kadın teröristler PKK elebaşlarından Murat Karayılan'la ilgili açıklamalarda bulundu.

İtirafçı iki terörist, Karayılan'ın Paperin ve Helin kod adlı terörist kızların kafalarına silah dayayarak tecavüz ettiğini de anlattı.

Geçen Temmuz ayında Irak'ın kuzeyindeki örgüt kamplarından kaçarak Şırnak'ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan K. Jinda (42) ve D. Delila (39) kod adlı kadın teröristlerin ifadeleri, PKK'nın elebaşılarından Murat Karayılan'ın sapık ilişkilerini ve infazlarını gözler önüne serdi. Sabah'tan Sırrıberk Arslan'ın haberine göre; İki kadın terörist, ifadelerinde Karayılan'ın her gün bir başka kadınla ve çocuk yaştaki kızlarla sapık isteklerini tatmin ettiğini, karşı koyanlar ya da tecavüzü anlatanların ise hemen infaz edildiğini anlattı. İtirafçı iki terörist Ocak 2017'de Bole kampını ziyaret eden Karayılan'ın Paperin ve Helin kod adlı terörist kızları yanına alıp 3 gün sonra kampa geri gönderdiğini, iki kızın Karayılan'ın kafalarına silah dayayarak kendilerine tecavüz ettiğini anlattıklarını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.