Kadın ve Demokrasi Derneği'nden kadın girişimcilere davet!

Kadın ve Demokrasi Derneği'nden kadın girişimcilere davet!

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), İzmirli kadınları bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan İnovasyonda Kadın Girişimcilik Kampını sürdürüyor

TÜBİTAK yürütücülüğü ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Bilişim Vadisi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) işbirliğinde gerçekleştirilecek olan 'İnovasyonda Kadın' temalı 5. Girişimcilik Kampı'na Türkiye genelinden katılım bekleniyor.  Kadınların girişimcilik yeteneklerinin artırılması ve bunu nitelikli istihdam oluşturma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri amacıyla hayata geçirilen projeye, inovasyon için fikri olan bütün kadınlar davet edildi.

KADEM İzmir İl Temsilcisi Arzu Günaydın, Türkiye genelinde 'Bir fikrim var ve ona hayat vermek istiyorum' diyen tüm kadın girişimcileri bekliyoruz" dedi. Oluşturulacak hakemlerinin yapacağı değerlendirme sonucunda finale kalan 30 proje belirlenecek. Finalde yer alacak projelerin sahibi 30 kadın girişimci, gerçekleştirilecek olan girişimcilik kampında, akademisyenler tarafından girişimcilik, pazarlama ve ticarileştirme alanlarında eğitim alarak tecrübe paylaşımı ve uygulamalar yapılacak. Kamp sonunda seçilecek en iyi 5 proje uygulamaya geçirildiği takdirde ise 25 bin lira ilave destekle ödüllendirilecek. Girişimcilik kampına katılmak isteyenler "www.inovasyondakadin.org" adresinden başvurularını gerçekleştirebilecek. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.