Kadın Yönetmenler Festivali başlıyor

Kadın Yönetmenler Festivali başlıyor

Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında düzenleniyor. Bu yıl yedinci kez düzenlenen festivalin programı belli oldu.

7. Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali’nde 27 ülkeden 77 filmin gösterimi yapılacak. 31 film dünya prömiyerini, 37 film ise Türkiye prömiyerini gerçekleştirecek. 7.Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali kapsamında İZKF desteği ve Goethe-Institut işbirliğiyle, "İzmir'den Karakter Yaratmak Proje Geliştirme Atölyeleri" İzmir Ticaret Odası sergi salonunda düzenlenecek yedi atölye ve bir ustalık sınıfının olacağı eğitimlerle ilk kez gerçekleşecek.

3. İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali'nde ‘‘Ulusal En İyi Film’’ alanında Kristal Flamingo kazanan Ayşe Polat imzalı ‘‘Kör Noktada’’, festival seçkisinde yer alıyor. Film gösterimleri ve atölyeler, Fransız Kültür Merkezi, İstinye Park Renk Sineması, İzmir Ticaret Odası ve Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Festivale ilişkin detaylı bilgi, Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali’nin internet adresinde yer alıyor.

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.