Kadınca Adımlar'dan 25 Kasım'a özel program 

Kadınca Adımlar'dan 25 Kasım'a özel program 

"İstediğin gün ve saatte!" sloganı ile yayın yapan WOMTİVi'de Aysel Ateş Abdullazade'nin hazırlayıp sunduğu "Kadınca Adımlar" programı her hafta yeni bölümleri ile devam etmektedir. 

Kadın kimdir? Kadının geçmişi, bugünü ve geleceği, kadının toplumda yeri, kadına yönelik şiddet, toplumsal cinsiyet eşitliği, başarılı kadınlar panelinde çalışmalar yapan Aysel Ateş "Kadınca Adımlar" projesini WOMTİVİ'de gerçekleştiriyor. 

"Kadınca Adımlar"ın bu haftaki bölümü "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü ÖZEL olarak yayımlandı. Başarılı sunucu Aysel Ateş Abdullazade bu bölümde Antalya Kadın Platformu adına Songül Şarklı'yı ağırladı. 12yıldır bu platformda kadın arkadaşları ile birlikte başarılı işlere imza atan, mağdur kadınların yanında olan ve başarılı kadınlarla el ele vererek kadın haklarını savunan Songün Şarklı toplumdaki kadın erkek eşitsizliğinden bahsetti. Mağdur kadının bugünkü konumunun biraz da devlet dairelerinin dikkatinde olması gerektiğini vurguladı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.