Kadınca Adımlar'ın konuğu Lara Katrancı oldu

Kadınca Adımlar'ın konuğu Lara Katrancı oldu

"İstediğin gün ve saatte!" sloganı ile yayın yapan WOMTİVi'de Aysel Ateş Abdullazade'nin hazırlayıp sunduğu "Kadınca Adımlar" programı her hafta yeni bölümleri ile devam etmektedir.

Kadın kimdir? Kadının geçmişi, bugünü ve geleceği, kadının toplumda yeri, kadına yönelik şiddet, toplumsal cinsiyet eşitliği, başarılı kadınlar panelinde çalışmalar yapan Aysel Ateş "Kadınca Adımlar" projesini WOMTİVİ'de gerçekleştiriyor. 

Kadınca Adımlar'ın bu haftaki konuğu Kırmızı Burun Platformu kurucusu Lara Katrancı oldu. Çok genç olmasına rağmen bu platformun Türkiye genelinde gerekliliğinin farkında olan Kartancı, Kırmızı Burun'un amacından ve yaptığı işlerden bahsetti. Zorbalık, aile içi şiddet, siber zorbalık gören çocuklar ve gençlere bir bağış toplanarak psikolojik ve fiziksel tedavilerini ödeyecek bir platform olan Kırmızı Burun bütün çocuklara ve gençlere kucak açıyor. Lara Katrancı programda 100 çocuk 100 hayal projesini anlatırken bu çalışmanın 100'den fazla çocuğa açılan bir kapı olduğunu belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.