Kadınca Adımlar'ın konuğu Nilgün Akyüz oldu!

Kadınca Adımlar'ın konuğu Nilgün Akyüz oldu!

"İstediğin gün ve saatte!" sloganı ile yayın yapan WOMTİVi'de Aysel Ateş Abdullazade'nin hazırlayıp sunduğu "Kadınca Adımlar" programı her hafta yeni bölümleri ile devam etmektedir. 

Kadın kimdir? Kadının geçmişi, bugünü ve geleceği, kadının toplumda yeri, kadına yönelik şiddet, toplumsal cinsiyet eşitliği, başarılı kadınlar panelinde çalışmalar yapan Aysel Ateş "Kadınca Adımlar" projesini WOMTİVİ'de gerçekleştiriyor.  "Kadınca Adımlar"ın bu haftaki konuğu Antalya'nın eğitimci kadınlarından olan Aile danışmanı, Yaşam koçu ve MedyaEge'nin köşe yazarı Nilgün Akyüz oldu. 

Sunucunun sorularını cevaplayan Nilgün Hanım kadınlara, tecrübelerine dayanıklı tavsiyeler önerdi, çağrılarda bulundu. Toplumda kadınların belli mesleklere yönlendirilmesinin onlar için bir baskı olduğunu, kadının kendini bütün yaşlarda keşfetmesi gerektiğini anlattı. Ayrıca, ailelerin ve aile olmaya karar veren çiftlerin bir uzman görüşü almasının faydalarından bahsetti: "Çiftlerde iletişimsizlik sorunu var. Gelip sorunlarını bana anlatıyorlar, bunu karşı tarafa söylediniz mi diye soruyorum. Hayır diyorlar. Peki neden? Hocam "eşim beni dinlemiyor ki!" cümlesini duyuyorum. İletişim sorunu çözülmedikçe diğer sorunlar da çözüm odaklı olamaz" diyen aile danışmanı iletişimin insan hayatındaki rolünün önemini vurguladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.