Kadınca Adımlar'ın konuğu Sema Kısacık oldu

Kadınca Adımlar'ın konuğu Sema Kısacık oldu

"İstediğin gün ve saatte!" sloganı ile yayın yapan WOMTİVi'de Aysel Ateş Abdullazade'nin hazırlayıp sunduğu "Kadınca Adımlar" programı her hafta yeni bölümleri ile devam etmektedir. 

Program genel olarak kadın ağırlıklıdır. Kadının içinde bulunduğu herşey yazar ve sunucu Aysel Ateş Abdullazade tarafından topluma aktarılıyor. "Biz kadınlar birlikte güçlüyüz!" sloganı ile kadınlara gittiği yolda ışık tutan, o yolu anlatarak ve aktararak topluma fayda sağlayan, bilinçli bir nesilin yetişmesini çalışan sunucu, programın her bölümünde farklı meslek dalından uzmanlar davet ediyor. Başarılı, azimli, kendini keşfeden, öğretmen, doktor, girişimci, üreten, iş kadını, gazeteci, mimar, güzel sanatlar uzmanı, sanatcı ve diğer konumda olan kadınları ağırlayarak onların bilgisine başvuruyor.

 

Kadın kimdir? Kadının geçmişi, bugünü ve geleceği, kadının toplumda yeri, kadına yönelik şiddet, toplumsal cinsiyet eşitliği, başarılı kadınlar panelinde çalışmalar yapan Aysel Ateş "Kadınca Adımlar" projesini WOMTİVİ'de gerçekleştiriyor. 

"Kadınca Adımlar"ın bu haftaki konuğu Antalya'nın girişimci kadınlarından olan Sema Kısacık oldu. Sunucunun sorularını cevaplayan Sema Hanım bugünkü konumunu azmine ve eğitime borçlu olduğunu söyledi. Her işte inatla başarılı olmayı hedefleyen girişimcimiz şeffaf eldiven üretmek üzerine kurduğu işinde oldukça ilerlemiş ve bu ilerlemede kendinden başka birkaç kadına da istihdam kapısı açmış. Başarıya giden yolda eşinin desteğini sonuna kadar hisseden Sema Kısacık aynı zamanda bir anne. "Kadının yapamayacağı hiçbir şey yoktur, yeter ki kadın hedefleri doğrultusunda inadını ve azmini bırakmasın" diyen Kısacık toplumun değişmesi ve kadına yönelik şiddetin son bulması için annelerin rolünü vurgulayarak anlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.