"KADININ SİYASETTEKİ ÖNEMİ TARTIŞILAMAZ"

"KADININ SİYASETTEKİ ÖNEMİ TARTIŞILAMAZ"

Adalet ve kalkınma Partisi Kurucularından Güldal Akşit, İnsan İçin Umut Derneğinin İzmir de konuğu olarak cevapladı.


Kadının siyasetteki yeri ve konumu hararetli tartışmalar yol açarken Çağdaş Türk Kadının olması gereken yerde mi sorusuna aranan cevabı Adalet ve kalkınma Partisi Kurucularından Güldal Akşit, İnsan İçin Umut Derneğinin İzmir de konuğu olarak cevapladı.
 
  Dernek başkanı Menşure Gökçe konu ile ilgili olarak şu sözleri söyledi “İnsan İçin Umut Derneğinin bir ilki gerçekleştirdiği “ Kadın ve Siyaset “ konulu konferansına Ak Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi, Hukukçu, Ak Parti Kurucularından Turizm ve Devlet Eski Bakanı Sayın Güldal Akşit in katılımıyla gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Gökçe her fırsata böyle anlamı konferansları gerçekleştireceklerin dile getirdi emeği geçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum.

 
 Önümüzdeki günlerde dernek olarak bir ilke daha imza atacağız, İzmir’de konferanslar gerçekleştireceğiz derneğimiz yalnızca insanlara faydalı projeleri hayata geçirmek istiyor ve her zaman olduğu gibi ses getiren umut derneği umut olmaya devam edecek Başkanı Menşure Gökçe . Tek hedeflerinin ‘İnsan’ olmasından yola çıkan İnsan İçin Umut Derneği İzmir’de yardıma muhtaç ailelere umut ışığı oluyor. Diğer STK’lardan farklı olduklarını dile getiren Gökçe, önümüzdeki günlerde sayın ekonomi bakanımızı dernek olarak ağırlayacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.