Kadınlar Kulübü Açıldı

Kadınlar Kulübü Açıldı

Kadınlara yönelik hizmetlerle dikkat çeken Menderes Belediyesi, ilçede bir ilki daha hayata geçirerek Kadınlar Kulübü’nü hizmete açtı.

Menderes Belediyesi tarafından ilçe girişine kazandırılan Ay-Yıldız Park’ta yer alan Kadınlar Kulübü hizmete açıldı. Menderes’te bir ilk olan kulüpten sadece kadınlar yararlanabilecek. Kulübe üye olan kadınlar çeşitli hizmetlerden yararlanabilecek.

Pozitif ayrımcılık

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce koordine edilen ve kendine zaman ayırmak, eğlenceli zaman geçirmek isteyen kadınları bir araya toplamayı amaçlayan kulüpte kadınların isteklerine yönelik kurslar ve sergiler düzenlenecek, istenen konularda seminerlerde gerçekleştirilecek.

Kadınlarımız önceliğimiz

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Menderes’te sunduklarını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İlçemizde bizim dönemimize kadar kadının adı dahi okunmuyordu. Bizim dönemimizde kadınlarımız için başlatılan projeler ile sosyal yaşamda etkin rol almalarına olanak tanındı. Artık Menderes’te kadınlarımız hayata bir başka gözle bakıyor. Onlar için birçok ilki hayata geçirdik. Kadın Dayanışma ve Kurs Merkezi, Kadın El Emeği ve Köy Pazarı, Mesleğim Elimde projeleri bunların bazıları. Yine bir ilki hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kadın Kulübümüz ile artık sadece kadınlarımızın faydalanabileceği bir merkezi hayata geçirdik. Bundan sonra kadınlarımız kulübümüzde gönüllerince vakit geçirebilecek. Kadınlar Kulübümüz ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.