Kadınlar Liderlik Eğitim Sertifikalarını Almaya Hazırlanıyor

Kadınlar Liderlik Eğitim Sertifikalarını Almaya Hazırlanıyor

Urla Belediyesi ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı işbirliğiyle yürütülen “Kadınlar İçin Liderlik Eğitim” programında sona gelindi.

Urla Merkez, Çeşmealtı ve Zeytinalanı’nda gerçekleşen eğitimlere 36 kadın katıldı. Eğitimler etkili iletişim temelinde yatay liderlik anlayışıyla gerçekleşti. Kadınların Türkiye’deki ve Dünya’daki konumları, iyi bir liderde olması gereken özellikler, ortak amaçları nasıl belirleyeceğiz, başarılı bir örgütü nasıl tanımlarız gibi başlıklar altında düzenlenen atölye çalışmalarına kadınlar aktif olarak katıldılar.

Urla Belediyesi personeli sosyolog Ferda Yapıcı Çelik kolaylaştırıcılığında yürütülen ve 7 gün süren eğitimlere katılan üç grubun üyeleri, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen tanışma ve değerlendirme toplantısında biraraya geldi. Çeşmealtı Semt Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda, lider kadınlar birbirleriyle tanıştı ve eğitim programını değerlendirdiler.

Eğitimlere düzenli katılarak belge almaya hak kazanan katılımcılara 6 Haziran Pazartesi günü, Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle belgeleri teslim edilecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.