Kadınlar şiddete karşı Konak'ta tek yürek olacak

Kadınlar şiddete karşı Konak'ta tek yürek olacak

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında kadınlar, şiddete hayır demek için Konak’ta bir araya gelecek.

Konak Belediyesi ve İzmir Kadın Kuruluşları işbirliğinde 24 Kasım’da düzenlenen etkinliklerle Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ne dikkat çekilecek. Basın açıklaması, resim sergisi ve söyleşiden oluşan peş peşe etkinliklerde Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği Başkanı Gülsen Özkan ve birliğe bağlı 109 kadın sivil toplum kuruluşunun temsilcileri yer alacak.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, “Eşitlikten ve Laiklikten Vazgeçmiyoruz” başlığı altında bir söyleşi gerçekleştirecek. 24 Kasım tarihinde yapılacak söyleşi Türkan Saylan Kültür Merkezinde saat 14.00’te başlayacak. Söyleşi öncesi ise Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve 109 kadın sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katılacağı bir basın açıklaması gerçekleştirilecek.

24 Kasım’da Türkan Saylan Kültür Merkezi bir de sergiye ev sahipliği yapacak. Türk Dünyası Güzel Sanatlar Birliği (TÜRKSAB) Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Temsilcisi ressam Sevinç Yurtseven’in sergisi, etkinlik fuayesinde açılacak.

kadinlar-siddete-karsi-sesini-konaktan-yukseltecek.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.