Kadınlardan Başkan Ergün’e Teşekkür Ziyareti

Kadınlardan Başkan Ergün’e Teşekkür Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kamu yararına çalışan oda ve dernekler için hayata geçirdiği İkiz Kuleler tüm vatandaşlar tarafından takdir topluyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kamu yararına çalışan oda ve dernekler için hayata geçirdiği İkiz Kuleler tüm vatandaşlar tarafından takdir topluyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından İkiz Kuleler‘de sağlanan çalışma alanında geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkas ve yönetim kurulu üyeleri de, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek teşekkür etti.

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamında konuk oldu. Başkan Ergün konuklarını eşi Şeyda Ergün ile birlikte karşıladı. Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Kamu yararına çalışan oda ve dernekler için hayata geçirdiğimiz ikiz kulelerimizde bugün 40’a yakın oda ve dernek sembolik bir ücretle hizmet vermektedir. Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi de, İkiz Kulelerde hizmet vermekte. Güle güle kullanın. Rahatsızlığım nedeniyle açılışınıza da gelememiştim. Fırsat bulduğumda İkiz Kuleler ’de hizmet veren oda ve dernekleri de ziyaret etmek istiyorum ”dedi.

Başkan Ergün’ü Tebrik Etti

Başkan Ergün’ün çalışmalarından övgüyle bahseden Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı da, “Biz dünya kadınlarına Türk kadınını tanıtıyoruz. Bu hizmetleri yaparken de sizlerin desteğini aldığımız için de çok mutluyuz. İkiz Kulelerdeki çalışma alanımızı da herkes çok beğeniyor. Sizlere teşekkür borçluyuz. Sizlerin yapmış olduğu bu güzel hizmet için canı gönülden tebrik ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.