"Kadınlarımız milli ve manevi değerlerin en önemli taşıyıcısıdır"

"Kadınlarımız milli ve manevi değerlerin en önemli taşıyıcısıdır"

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş şunları belirtti:

Kadınlarımızın; Gelecek nesillerin yetiştirilmesindeki emek ve katkıları hiçbir zaman inkar edilemez.


Kadınlar milli ve manevi değerlerin kültür ve geleneklerin en önemli taşıyıcısıdır. Hayatımızın her anında bizleri onurlandıran, bizleri eğiten, yetiştiren, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın hayatımızdaki değerini kelimelerle ifade etmek mümkün değildir.


Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığa yürüdüğü her yola bakıldığında Türk kadınının izlerine rastlamak mümkündür. Ana vatanımızın kahraman kadınları, gösterdikleri bu mücadelede adını tarih sayfalarına altın harflerle yazmışlardır. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Dünya’da hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez.” Diyerek bu gerçeği açıkça ortaya koymuştur. Kadınlarımız heyetin tüm alanlarında hak ettiği değeri vermek, hepimize düşen en önemli görevlerdendir.


Ülkemizde kadınlara yönelik saldırı ve cinayetlerin artışını  vatandaşlarımız büyük kaygı ve üzüntüyle takip ediyor. Yasalardan ve Allah'tan korkmayan, en önemlisi hiç bir şeyden çekinmeyen canavar ruhlu bu gibi yaratıkların işledikleri canavarca cinayetlere dur demek gerekiyor. 


Kadınlarımızın gerek sosyal, gerek ticari, gerek de siyasi alandaki başarılarını unutmamak gerekir. Kadının olduğu her yerde düzenin, birliğin, titizliğin, özverinin ve başarının arttığı her geçen gün görülmektedir.


Bu yüzden yıl içinde kutlanan kadınlar için önemli bir yere sahip olan bu gün sadece bir güne sığdırılmamalıdır.
Bu vesileyle her şeyin güzeline layık olan Türk kadınının ve özelliklede tüm şehit ve gazilerimizin anne, eş ve kardeşlerinin Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyor., hürmetlerimle selamlıyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.