Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda Projesi Devam Ediyor!

Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda Projesi Devam Ediyor!

Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda Projesi 81 ilde Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali sloganıyla İzmir'de düzenleniyor.

Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda Projesi, Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali sloganıyla 18 Ocak Salı Günü saat 12.00'da Bornova Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

AK Parti İzmir Kadın Kolları'ndan yapılan açıklamada şunlar belirtildi;

Kadınların daha güçlü olması ve hayatın her alanında daha aktif yer alması kapsamında hazırlanmış olan Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda Projesi 81 ilde Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali sloganıyla Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığında devam etmektedir.

Girişimci olmak isteyen, kendi işini kurmak yada geliştirmek isteyen, kısacası hayallerini gerçekleştirmek isteyen tüm kadınları Hükümetimizin, ilgili bakanlıkların, (İşkur, Kosgeb, Tarım İl Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, İzka Ve Orman Genel Müdürlüğü) destekleri ile buluşturuyoruz. Hedefimiz; bu desteklerden kadınların pozitif ayrımcılıkla daha fazla yararlanabilmekte olduğunu, özellikle kırsalda yaşayan desteklerden haberdar olmayan ya da başvuru sürecini bilmeyen kadınlarımızı bilgilendirmektir.

whatsapp-image-2022-01-17-at-17-18-15.jpeg

İzmirli kadınlarımızı bilgilendirirken; bu desteklerden faydalanarak iş sahibi olmuş kadınların hikayelerinin, başarı öykülerinin diğer kadınlara ilham vermesini istiyor, bu kadınlara yol göstermek istiyoruz. Türkiye nüfusunun yarısını oluşturan kadınların, kalkınmada ve ekonomide yerlerini etkin şekilde almaları için, partimizin yıllardır yapmış olduğu uygulamalarla hem kadın emeğini destekleme, hem istihdam teşvikleriyle ve pek çok uygulamayla aslında kadınların her zaman yanlarında olduk. Şimdi bizler tabanda, vatandaşlarımız nezdinde, bunun bilinirliğinin ve uygulanabilirliğinin artmasını istiyoruz. Bu proje ile kadınlara mentörlük yaparak, yeni projelerin ilk adımlarının atılması için çalışmalara başladık.

İstiyoruz ki farklı kurumlar aracılığıyla verilen hibe, fon ve destekler kadınlar tarafından daha çok bilsin ve daha çok kadın, emeğini üretime dönüştürsün. Ekonomik anlamda güçlü kadınların sayılarının arttırarak "Topyekun kalkınma ve büyük Türkiye hayalimizi hep beraber kadınlarla birlikte gerçekleştirmek arzusundayız. Gerçekleştireceğimiz programa katılım sağlayacak hayalleri olan kadınlara bir kapı aralayacağız, onlara bir yol göstereceğiz. Tüm kadınlarımızı Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda buluşmaya davet ediyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.