Kadir Kasapoğlu demokrasi nöbetinde

Kadir Kasapoğlu demokrasi nöbetinde

Kasapoğlu: ''Bir ülke, tüm önyargılardan arınıp, tek vücut olarak demokrasiye sahip çıkıyor.''

Arabesk müziğin güçlü seslerinden Kadir Kasapoğlu, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe kalkışmasının ardından bu yana demokrasi nöbeti tutan vatandaşların arasında yerini aldı. Kasapoğlu, Medya Ege'ye yaptığı açıklamasında ''Tek vücut olarak demokrasiye sahip çıkıyoruz'' açıklamasında bulundu.

15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından meydanları dolduran halkla birlikte her gece nöbet tuttuğunu hatta bazı günler Konak Meydanı'nda sabahladığını ifade ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı her koşulda savunduğunu da dile getirdi. Başarılı sanatçı, ''Demokrasi nöbetinde bazı günler sabaha kadar uykusuz kalıp nöbet bekçiliği yaptık. Bir ülke tüm önyargılarından arınıp tek vücut olarak dimdik bir şekilde demokrasiye sahip çıkıyor. Başbakan olduğu dönemde Recep Tayyip Erdoğan'ın pankartını Konak Pier köprüsüne bizzat adımı yazarak astım. Gezi olaylarındaki çatışmaların en yoğun olduğu ilk günlerde sokaklar ateşe verilirken ben binlerce kişinin arasına girip Başbakanımız'a küfür etmelerine karşı koydum. İzmir'e yakışmıyor dedim ve tüm bunları da videoya alıp Youtube'da paylaştım. Barış sürecinde hükümete tam destek verdim;  barış şarkıları yaptım. Reyhanlı olayında hemşehrilerimi sağ duyulu olmaya davet ettim. Tahriklere gelmemeleri için fan sayfamda paylaşımlar yaptım. Her fırsatta olduğu gibi bugünde ak sevdalı duruşumla, vatan ve millet adına daha güzel günler için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın destekçisiyim. Bu hain darbe kalkışmasında demokrasimize sahip çıkmak için Konak Meydanı'nda halkımızla beraber nöbetteyim" açıklamasında bulundu.

asdfghj.jpg

Kadir Kasapoğlu ayrıca darbe soruşturması kapsamında FETÖ'nün eğitim yuvası olduğu ortaya çıkan Yamanlar Koleji'ne polisin baskın yaptığı sırada da oradaydı. Kasapoğlu Yamanlar Koleji'nin tabelasını polislerle birlikte indirip yere attı ve sonrasında da Türk bayrağıyla orada poz verdi.

77b28b7f-c450-404d-b2e0-b5e619f2fc2f.jpgdd49937b-e4c2-49e7-abbf-1f8d4f2c4845.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.